Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το αντίο στους τηλεθεατές και οι αιχμές για το ξαφνικό τέλος της εκπομπής της!
Media

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το αντίο στους τηλεθεατές και οι αιχμές για το ξαφνικό τέλος της εκπομπής της!

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα και το "Μίλησέ μου" έριξαν αυλαία σήμερα (17-11) και η παρουσιάστρια στο τέλος της εκπομπής θέλησε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Η εκπομπή "Μίλησέ μου" πρωταγωνίστησε τις μεσημεριανές ώρες στην τηλεόραση και κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές, με τον καλύτερο τρόπο.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, κεντρική παρουσιάστρια, θέλησε να αφήσει λίγο χρόνο στο τέλος της σημερινής της εκπομπής (17-11), αφού ήταν η τελευταία και ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, αλλά και τους τηλεθεατές, που αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Η απόφαση που πάρθηκε από τους υπεύθυνους του καναλιού ήταν κάτι που τόσο η Τζωρτζέλα, όσο και οι συνεργάτες της, δεν περίμεναν. Συγκινημένη, είπε χαρακτηριστικά:

«Το “Μίλησέ μου” είχε επιτυχία. Για αν ένας από εσάς είχε βοηθηθεί αυτό είναι επιτυχία για μία εκπομπή. Ο σκοπός μας εξετελέσθη. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει τη λύση του. Η κυρία Μποροντίνα ενέκρινε την εκπομπή αυτή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή της»

«Θα βάλω αυτήν την εκπομπή στο βιογραφικό μου με φλασαριστά γράμματα»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Η Κόσιεβα για το bullying που δεχόταν: «Διευθυντής προγράμματος μού είχε πει: "Είσαι μία χοντρή"»

Δύσκολες ώρες για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή της

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Αποκάλυψε γιατί τελευταία στιγμή ο Νίκος Μπάρκουλης δεν συμμετείχε στο Μίλησέ μου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved