Media

Ελένη Καρακάση: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της: Από τα 100 κιλά… στα όρια νευρικής ανορεξίας!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Καρακάση, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που εδωσε στο podcast του gossip-tv, μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την παχυσαρκία όταν ήταν παιδί, πως έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας και το bullying που δέχθηκε για τα κιλά της!

Η Ελένη Καρακάση κατά τη συνέντευξή της στο podcast του gossip-tv, Showbiz o'clock, είχε αναφερθεί στην μάχη της με τα κιλά και είχε πει για πρώτη φορά ότι η ζυγαριά της είχε φτάσει να δείχνει 100 κιλά και αποφάσισαε να κάνει δίαιτα και βρέθηκε να παλεύει με τη νευρική ανορεξία.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν 100 κιλά, πήγα στα 70, μετά στα 80 κάτι κι εκεί ξεκίνησα μία δίαιτα, όπου έχασα τον έχασα τον έλεγχο. Έφτασα χωρίς να το καταλάβω στα 51 κιλά μέσα σε 6 μήνες. Πέρασα τη φάση που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι πετσί και κόκκαλο».

Η ηθοποιός μίλησε on camera και για τον άντρα: «Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε δουλειά. Γίναμε φίλοι και μας προέκυψε και ο έρωτας. Είχα κολλήματα εκείνη την εποχή και πίστευα ότι οι άνδρες πρέπει να είναι μεγαλύτεροι».

Και τόνισε η Ελένη Καρακάση: «Μέσα στην τάξη το πώς αντιμετώπιζαν τα παιδιά την διαφορετικότητα ήταν τρομακτικό. Το «ντουλάπα» και το «χοντρή» ήταν καθημερινή συζήτηση όταν ήμουν μικρή. Ευτυχώς μεγάλωσα σε οικογένεια που δεν προσπάθησε να με αλλάξει».

Αφορμή για να χάσει βάρος ήταν μία συζήτηση που είχε με την Κάρμεν Ρουγγέρη, όταν η Ελένη Καρακάση ήταν 17 ετών, και την προέτρεψε να χάσει βάρος ώστε να βρει στην αρχή πιο εύκολα ρόλους.

Ως ηθοποιός, το χειρότερο που βίωσε ήταν όταν έσκασε η κρίση στην Ελλάδα. Ήταν το μεγαλύτερο χαστούκι που έφαγα», δήλωσε και πρόσθεσε πως δεν έχει μείνει χωρίς δουλειά!

Δείτε τη συγκλονιστική εξομολόγησή της στην Ελένη!

Διαβάστε επίσης

Η Ελένη Καρακάση στο showbiz o'clock

Ελένη Μενεγάκη: «Μπήκε τρέχοντας στο καμαρίνι και… «έμεινα παγωτό»»! (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Τον είδε μετά από δύο χρόνια και ταράχτηκε on air – «Μη μου μιλάς έτσι»!

Λεωνίδας Κακούρης: «Έχω ακούσει για τον Δούκα μέχρι επαίνους κι ας εξηγώ πως έχει σκοτώσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved