Big Brother: Αποχώρησε χωρίς πολλά - πολλά! Έφυγε από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες
Media

Big Brother: Αποχώρησε χωρίς πολλά - πολλά! Έφυγε από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες

Big Brother: Άλλο ένα live του ριάλιτι του ΣΚΑΙ έφτασε στο τέλος του και ένας παίκτης αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η αποχώρηση του Κωστή Στυλιανάκη στο 11ο live έφερε μεγάλη αναστάτωση στο Big Brother 2. Οι περισσότεροι συγκάτοικοι ξαφνιάστηκαν ενώ υπήρξαν ορισμένοι που ανακουφίστηκαν από αυτή την εξέλιξη. Μία εβδομάδα μετά, το κλίμα στο σπίτι παρέμεινε τεταμένο με τους περισσότερους συγκατοίκους να βρίσκονται στη θέση του υποψηφίου, κανείς δεν μπορούσε να νιώθει σίγουρος για την παραμονή του στο σπίτι.

Η Ευδοκία, η Μαρία, η Άννα, η Μαίρη και ο Νάσος ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και το άγχος τους είχε κυριεύσει όσο κι αν προσπαθούσαν να το κρύψουν.

Το παιχνίδι της αλήθειας συνεχίστηκε στο 12ο live με έναν… ερωτευμένο νέο. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Παναγιώτη Πέτσα ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός σε μεγάλη σειρά στο εξωτερικό και οι τηλεθεατές τον τρόλαραν στο Twitter.

Ποιος όμως δεν τα κατάφερε και αποχώρησε; Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπήρξαν ούτε κλάματα ούτε πολλά - πολλά. Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα και αποχώρησε από το σπίτι με συνοπτικές διαδικασίες!

Δείτε ποιος αποχώρησε στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Ο Πέτσας θέλει να γίνει ηθοποιός σε μεγάλη σειρά στο εξωτερικό-Το Twitter τον «στόλισε»

Big Brother: Η ολόσωμη εξώπλατη φόρμα της Αλεξόγλου έφερε «καύσωνα» στο Twitter μες τον χειμώνα

Big Brother: Δύο Survivors στο πλατό του ριάλιτι - Τα προξενιά της Κάκκαβα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved