Media

Μενεγάκη για Καρβέλα: «Ξαφνιάστηκα, τα έχασα όταν έμαθα πως περιμένει το τρίτο του παιδί» (Video)

Gossip-tv Team

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της την είδηση που διάβασε το Σαββατοκύριακο και την ξάφνιασε και δεν είναι άλλη από τα ευχάριστα νέα ότι… ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς!

Η σύντροφος του 70χρονου μουσικοσυνθέτη των επιτυχιών Ελένη Φερεντίνου η οποία είναι μόλις 31 ετών, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

To ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και η νέα σύντροφος του Νίκου Καρβέλα διατηρεί άψογες σχέσεις με τις άλλες δύο πρώην συζύγους του, την Άννα Βίσση και την Αννίτα Πάνια.

Φυσικά, με τον ερχομό του μωρού, ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει τρίτεκνος αφού ήδη έχει την κόρη του Σοφία από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και τον Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

Η Ελένη Μενεγάκη διάβασε την είδηση το Σαββατοκύριακο και είπε σήμερα, 22 Νοεμβρίου στον αέρα της εκπομπής της «Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις εβδομάδες που είδαμε την Αννίτα Πάνια και την Άννα Βίσση μαζί να μιλούν τηλεοπτικά για πάρα πολλά θέματα. Μέσα σε αυτά και για τον "πρώην" τους, Νίκο Καρβέλα.

Σκάει το δημοσίευμα τώρα ότι ο Καρβέλας περιμένει το τρίτο του παιδί. Με το καλό να πω! Πραγματικά δεν το ήξερα, εγώ τουλάχιστον ξαφνιάστηκα ευχάριστα πάντα, αλλά τα έχασα, δεν ήξερα αν κανείς σας το γνώριζε»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Τους έχασα! Εργατικό ατύχημα! Παιδιά, συγγνώμη» - Δείτε τι συνέβη on air!

Έγκυος στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η σύντροφος του Νίκου Καρβέλα! (video)

Η Ελένη Μενεγάκη στόλισε και δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved