GNTM: Η ιδιαίτερη δοκιμασία με την Ισμήνη, το απροσδόκητο bottom two και η αποχώρηση!
Media

GNTM: Η ιδιαίτερη δοκιμασία με την Ισμήνη, το απροσδόκητο bottom two και η αποχώρηση!

GNTM 4: Το σημερινό επεισόδιο του GNTM είχε πολλές εκπλήξεις, τόσο ευχάριστες, όσο και δυσάρεστες, με τον αναταγωνισμό μεταξύ των παικτών να είναι στο κόκκινο 

Έχουμε μπει πλέον στη τελική ευθεία για την ανάδειξη του Greece's Next top Model, με την τελική 9αδα του διαγωνισμού να έχει ήδη δημιουργηθεί.

Το concept της φωτογράφισης

Το σημερινό concept της φωτογράφισης ήταν αρκετά ιδιαίτερο, με τα μοντέλα να μεταμορφώνονται σε καλεσμένους σε Όσκαρ. Λαμπερά και ιδιαίτερα ντυσίματα πρωταγωνίστησαν, με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου να πλαισιώνει τα παιδιά, με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας το δικό της στίγμα. Το θέμα είχε street food, αφού τα παιδιά, μετά από το πάρτι των Oscars, έκαναν μια στάση για φαγητό.

Ήταν για μια αρκετά απαιτητική φωτογράφιση, με πολλέ λήψεις υψηλού ενδιαφέροντος, αλλά και εκείνες, που ήταν λίγο πιο αδύναμες. H Ειρήνη Λεμπέση, έδωσε το disadvantage στην Κυβέλη και είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να φύγει από τον διαγωνισμό και από το σπίτι.

Η κριτική των φωτογραφιών

Η συγκεκριμένη στρατηγική της Ειρήνης, φαίνεται ότι έπιασε τόπο, αφού η Κυβέλη άκουσε μέτρια σχόλια για την φωτογραφία της. Η ίδια δικαιολογήθηκε, λέγοντας ότι χωρίς καμία βοήθεια και χωρίς κανένα reference, δεν μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Με τα εργαλεία που είχα να δουλεψω έκανα το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι τα πήγα αρκετά καλά".

Η κριτική ήταν αρκετά σκληρή, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν πολύ δυνατές εικόνες, αλλά υπήρχαν και εκείνες που ήταν πιο αδύναμες. Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η κριτική για τις προσπάθειες του Στυλιανού και του Ντίνου, που όχι μόνο δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα πήγαν καθόλου καλά και στο σετ με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου. Δείτε τα βίντεο με τις κριτικές των φωτογραφιών τους:

Η GOT THE JOB φωτογραφία

Η καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας κρίθηκε ανάμεσα στην Αγάπη και την Όλγα. Εκείνη που τα κατάφερε και κέρδισε την καλύτερη λήψη σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του διαγωνισμού ήταν η Όλγα. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

Στο κρίσιμο bottom two για την τελική 9αδα του διαγωνισμού βρέθηκαν δυστυχώς ο Ντίνος και ο Στυλιανός, οι οποίοι έιχαν και τις δυο πιο σκληρές κριτικές, σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Τα σχόλια της Ισμήνης ήταν αρκετά σκληρά, λέγοντας και στους δυο ότι είναι εκείνοι, που από την αρχή έχουν την μικρότερη εξέλιξη μέσα στον διαγωνισμό. Αυτός που αποχώρησε, όπως είχαμε γράψει και αποκλειστικά, και δυστυχώς δεν συνεχίζει στον διαγωνισμό είναι ο Ντίνος. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε παρακάτω τα Next top Models να δίνουν on set τον καλύτερό τους αυτό, παρέα με την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: H δοκιμασία αποχώρησης, το street food, η Ισμήνη και το disadvantage που συζητήθηκε όσο ποτέ!

GNTM: Το απαιτητικό challenge που μεταμόρφωσε τους παίκτες σε... φρούτα και ο καλεσμένος - έκπληξη!

Πρώην παίκτρια του GNTM ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού της και ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved