Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πήγε στο ανθοπωλείο και το Twitter την «καταράστηκε»
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πήγε στο ανθοπωλείο και το Twitter την «καταράστηκε»

Στο σημερινό επεισόδιο από τη Γη της Ελιάς (22-11) είχε πολλές ανατροπές, με την Χάιδω να κάνει και πάλι τα δικά της και να μην ηρεμεί ποτέ.

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις από τη σειρά, με τους χαρακτήρες να παθαίνουν έκρηξη συναιαθημάτων και να επιδίδονται στα πάθη τους.

Η Χάιδω Στεφανέα, είναι μια τραγική ηρωίδα, κλασσική Μανιάτισσα, όπου δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να δεχτεί τον θάνατο της κόρης της, αλλά και του άντρα της. Υπεύθυνη για τα δεινά της οικογένειας της και για όλη αυτήν την τραγική κατάληξη θεωρεί την οικογένεια των Καπερνάρων, που πιστεύει από την αρχή ότι έκαναν τους φόνους.

Εκείνη, έχει βυθιστεί στο πένθος της και οι εξελίξεις συνεχώς την εκπλήσσουν. Αυτό που με τίποτα δεν μπορεί να χωνέψει είναι ότι ο Μάνος, ο άνδρας που θα παντρευόταν η κόρη της, έχει προχωρήσει τη ζωή του με την Μαρίνα, την ιδιοκτήτρια του ανθπωλείου, με την οποία είναι ερωτευμένοι από πολύ παλιά. Η Χάιδω όπου τους βλέπει, ξεκινάει να τους κατηγορεί και να τους καταριέται και δεν σταματάει με τίποτα.

Στο σημερινό επεισόδιο, πηγαίνει για ακόμα μια φορά στο ανθοπωλείο και συναντά την Μαρίνα, μιλώντας της με τα χειρότερα λόγια. Το Twitter "σταύρωσε" τη Χάιδω και πραγματικά τα σχόλια έκαναν χαμό. Δείτε παρακάτω σχετικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Η ερωτική σκηνή Φίλιππου και Βασιλικής «δικαίωσε» το Twitter που τους θέλει ξανά μαζί!

Η Γη της Ελιάς: Mega Spoiler: Η Χάιδω θα ζητήσει συγγνώμη από τον Στάθη

Ελένη Μενεγάκη: Η μάνα της της φτιάχνει πίτες, γκρινιάζει και της ζητά spoiler για τη Γη της Ελιάς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved