Σασμός: Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου έκανε το twitter να μετρά τα λεπτά – Συγκλονιστικές σκηνές
Media

Σασμός: Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου έκανε το twitter να μετρά τα λεπτά – Συγκλονιστικές σκηνές

Σασμός: Ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια της σειράς είδαμε το βράδυ της Τετάρτης (24-11) καθώς σιγά σιγά το κουβάρι των αποκαλύψεων σχετικά με τη βεντέτα και τον ρόλο του Άγγελου σε αυτή την ξετυλίγεται!

Η Καλλιόπη σοκαρίστηκε όταν είδε στο λαιμό του γιατρού να κρέμεται ο σταυρός που είχε αγοράσει για τον γιο της Ανθούλας κι έτσι βρίσκεται ένα βήμα πριν τις αποκαλύψεις.

Παράλληλα ο Μαθιός πιέζει τον Αστέρη να μάθει γιατί του επιτέθηκε ο Πετρής με το τρέιλερ για το επεισόδιο της Πέμπτης (25-11) να είναι συγκλονιστικό. Αυτό είδαν και οι χρήστες του twitter και μετρούν ήδη τα λεπτά για το νέο επεισόδιο οπού θα γίνουν οι πιο δυνατές αποκαλύψεις.

Δες τα σχόλια στη gallery

Aύριο (25-11)

Ο Πέτρος βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ μαζί και γίνεται έξαλλος. Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τη συμπλοκή, αλλά ο Πέτρος πιάνεται στα χέρια με τον Αστέρη. Ο Μαθιός γίνεται μάρτυρας του καυγά και πιέζει τον Αστέρη να του πει τον λόγο που τσακώθηκαν. Τα νέα κυκλοφορούν στο χωριό και ο παπα Μιχάλης ζητά από τον Αντώνη να παρέμβει πριν να είναι αργά.

Παράλληλα, ο σταυρός που εμφανίζεται στον τάφο με το όνομα της Ανθούλας κάνει την Καλλιόπη να αναλάβει δράση: Προειδοποιεί τον Άγγελο να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν.

Το ίδιο βράδυ, όμως, ο Άγγελος εμφανίζεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει στον Αστέρη και τον Μαθιό πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πραγματικής του μητέρας είναι Ανθούλα Σταματάκη. Μαθιός κι Αστέρης παγώνουν, ενώ η Καλλιόπη είναι αναγκασμένη πλέον να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια…

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Ηθοποιός ανακοίνωσε στο Facebook ότι έγινε πρώτη φορά πατέρας!

Σασμός: Η Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης…

Σασμός: Ο Νικηφόρος ρώτησε τον Μαθιό με ποια παντρεμένη έχει σχέση και το twitter τον «έκραξε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved