Ξέσπασε ο Χαϊκάλης: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Τελείωσα! Να πεθάνω, δεν θα τους κάνω την χάρη»
Media

Ξέσπασε ο Χαϊκάλης: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Τελείωσα! Να πεθάνω, δεν θα τους κάνω την χάρη»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες εις βάρος του στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό με αφορμή την παράσταση «ΝΙΚΟΤΙΤΑΝΙΚΟΣ»!

Ο ηθοποιός σε επικοινωνία που είχε με την δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου και την εκπομπή Super Κατερίνα ανέφερε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

«Είχα την εσωτερική ανάγκη να δουλέψω. Είναι όμως, η τελευταία μου δουλειά στο θέατρο και αποχωρώ. Αυτό για να μην έχει πρόβλημα κανένας συνάδελφός μου. Θέλω να είναι όλοι ευχαριστημένοι»!

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες εις βάρος του στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό με αφορμή την παράσταση «ΝΙΚΟΤΙΤΑΝΙΚΟΣ» και ξέσπασε με όλα όσα ακούγονται για εκείνον!

Μιλώντας σήμερα, 26 Νοεμβρίου στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό ανέφερε: «Βλέπω την ανθρωποφαγία που υπάρχει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Κατηγορούμαι για κάτι; Έχω κάνει φυλακή; Δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Δεν έχω κακολογήσει κανέναν, δεν μπορώ… Θέλουν αίμα! Τελείωσα… να πεθάνω δεν θα τους κάνω τη χάρη! Τουλάχιστον θα αποχωρήσω για να τους κάνω την χάρη»!

Δείτε το ξέσπασμα του ηθοποιού στον αέρα του πρωινού στο παρακάτω απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: Αποχωρώ από το θέατρο για να είναι όλοι... ευχαριστημένοι! Φεύγω από την Αθήνα

Παύλος Χαϊκάλης: Η επιστροφή του στο θέατρο μετά τις καταγγελίες! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved