Survivor: Μαμά Μαριαλένας καταπέλτης για Λιβάνη: «Μη με μπριζώνεις θα πω κι άλλα»
Media

Survivor: Μαμά Μαριαλένας καταπέλτης για Λιβάνη: «Μη με μπριζώνεις θα πω κι άλλα»

Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απάντησε στον Γιώργο Λιβάνη μετά το σχόλιο που έκανε για τη σχέση του με την κόρη της.

O Γιώργος Λιβάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και παραδέχτηκε ότι τον γνώρισε περισσότερος κόσμος μέσα από τον ντόρο που δημιουργήθηκε...

Ο τραγουδιστής ανέφερε: «Δεν ήθελα να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου, ήμουν πολύ καλά στο σπίτι μου και άφησα να περάσει. Όλοι κάπως ξεκινάμε στο να τους γνωρίσει πολύς κόσμος. Είμαι 8 χρόνια σε βραδινά μαγαζιά».

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα την ώρα που είχαμε τόσα θέματα. Όσοι μου μιλάνε για το θέμα με τη Μαριαλένα τους απαντάω. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική που κάνω»!

Η μητέρα της Μαριαλένας άστραψε και βρόντηξε όταν άκουσε τη δήλωση και είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα:

«Εντάξει, ο καθένας λέει ότι θέλει. Εγώ τα έχω βιώσει διαφορετικά. Εγώ τα λέω όπως είναι, δε θέλω να πω τίποτα για τον Γιώργο, έτσι αισθάνεται, έτσι είπε. Εγώ αλλιώς τα βίωσα, αλλιώς τα ξέρω, αλλιώς τα έζησα. Ο καθένας λέει ότι θέλει. Με νευρίασε ο Γιώργος Λιβάνης. Δεν είναι τυχαίο που δυο μέρες πριν βγει το τραγούδι του "Να είσαι ευτυχισμένη" δημοσιοποιήθηκε η σχέση τους; Η Μαριαλένα ήταν στο Survivor. Ποιος το έβγαλε; Εγώ; Η Μαριαλένα τα είδε μόνη της. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν ήταν τυχαία αλλά μη με μπριζώνεις γιατί θα πω κι άλλα. Πνίγομαι όταν βλέπω την αδικία. Τρελαίνομαι και δε με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Εγώ άλλα ξέρω και άλλα βίωσα όσο η Μαριαλένα ήταν στο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Συγκλόνισε η ιστορία κακοποίησης: «Γνωστό κορίτσι στη δουλειά μας, έφαγε πολύ ξύλο»

Κατέρρευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Η ανάρτηση που τον συγκλόνισε

Λύγισε η Καινούργιου! Το ανατριχιαστικό φιλμ για τις γυναικοκτονίες με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved