Big Brother: Ο Γκουντάρας ανακοίνωσε την αποχώρηση και η Ανχελίτα «πάγωσε» - Πλάνταξαν στο κλάμα
Media

Big Brother: Ο Γκουντάρας ανακοίνωσε την αποχώρηση και η Ανχελίτα «πάγωσε» - Πλάνταξαν στο κλάμα

Big Brother: Άλλο ένα live του ριάλιτι του ΣΚΑΙ έφτασε στο τέλος του και ένας παίκτης αποχώρησε, όπως άλλωστε κάθε Παρασκευή βράδυ.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία και με την πλειοψηφία των συγκατοίκων να είναι πλέον υποψήφιοι, το κάθε live αποκτά ξεχωριστή σημασία. Η Ευδοκία, ο Νίκος, η Άννα και η Ανχελίτα βρέθηκαν ένα βήμα πριν από την έξοδο από το σπίτι του Big Brother 2.

Στο πλατό του Big Brother ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν ένα αγαπημένο πρόσωπο του σπιτιού αλλά και του κοινού, τον Κώστα Στυλιανάκη, τη Σύλια Καραμολέγκου και την Survivor αθλήτρια Ασημίνα Ιγγλέζου.

Η τελευταία μάλιστα, δεν ενθουσίασε καθόλου το τηλεοπτικό κοινό και τα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη μόνο καλά δεν τα λες.

Στο 13ο live μία δυναμική γυναίκα του σπιτιού, η Μαρία Αλεξόγλου, απάντησε στις ερωτήσεις των συγκατοίκων της, στο παιχνίδι της αλήθειας και έκανε αποκαλύψεις.

Στο τέλος της ημέρας όμως κάποιος αποχώρησε.

Δείτε ποιος στη gallery που ακολουθεί:

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε ποια παίκτρια αποχωρεί, ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα πλάνταξαν στο κλάμα καθώς η τελευταία και η Άννα ήταν οι δύο παίκτριες που είχαν μείνει στο τέλος.

Η παίκτρια που αποχώρησε δεν δίστασε να πει μάλιστα πως ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει καθώς έτσι δεν θα χωριστεί και το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Πέτσας - Ανχελίτα θέλουν διεθνή καριέρα - Την «στόλισαν» για τη συνεργασία με την JLo

Big Brother: «Λύγισε» η Ανχελίτα - Η ερώτηση που την έκανε να «σπάσει» στο live

Big Brother: Η Ασημίνα Ιγγλέζου «έβαλε φωτιά» στο πλατό αλλά στο Twitter «έφαγε» τρελό κράξιμο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved