Γιώργος Αλκαίος: Μεγάλη έκπληξη! Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 11 χρόνια στο Σπίτι με το Mega
Media

Γιώργος Αλκαίος: Μεγάλη έκπληξη! Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 11 χρόνια στο Σπίτι με το Mega

Και όμως! Είναι γεγονός! Ο Γιώργος Αλκαίος, μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια απουσίας από τον καλλιτεχνικό χώρο, κάνει δυναμική επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του Mega. 

Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει το καλύτερο δώρο στους θαυμαστές τους που βίωσαν αυτά τα έντεκα χρόνια απουσίας σαν... αιώνα!

Ο Γιώργος Αλκαίος το ερχόμενο Σάββατο, θα βρεθεί στο Σπίτι με το Mega και θα τραγουδήσει μαζί με καλούς του φίλους και συνοδοιπόρους του στην καλλιτεχνική διαδρομή μέχρι σήμερα αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος.

Να θυμίσουμε ότι όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν, τού είχαν ζητήσει πάρα πολλοί να βγει και να δώσει συνέντευξη, όμως δεν έχει μιλήσει πουθενά, επιλέγοντας να απέχει με ουσιαστικό τρόπο από την καλλιτεχνική ζωή της χώρας. Επέλεξε το Σπίτι με το Mega, καθώς επρόκειτο για μία εκπομπή όπου τον πρώτο λόγο είχαν μόνο η μουσική και το τραγούδι.

Τώρα λοιπόν, κάνει τη μεγάλη επιστροφή και θα κάνει την πρώτη εμφάνισή του στο Σπίτι με το Mega, σε μία εκπομπή αφιερωμένη φυσικά σε εκείνον και τη μουσική διαδρομή του. Όπως μαθαίνουμε, θα ερμηνεύσει όλες τις αγαπημένες επιτυχίες του παρελθόντος αλλά θα παρουσιάσει και τραγούδια από τη νέα δισκογραφική του δουλειά που, όπως πάντα θα αποτελεί κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Άλλωστε, ο Γιώργος μάς έχει συνηθίσει να είναι πρωτοπόρος σε ό,τι και αν κάνει.

Δείτε το τρέιλερ με την ανακοίνωση του καναλιού για το επόμενο επεισόδιο του Σπίτι με το Mega:

Διαβάστε επίσης:

O Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει! Η πρώτη φωτό μετά από έντεκα χρόνια απουσίας

Ελένη Μενεγάκη: Η απόδραση με τον Μάκη και τα παιδιά στη Μήλο και η κουβέντα με τον Αλκαίο! (Video)

Γιώργος Αλκαίος: Έτοιμος για το μεγάλο comeback μετά από 10 χρόνια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved