Κάκκαβα για το ατύχημα του γιου της: «Έτρεμα και έκλαιγα. Με πήρε αγκαλιά και είπε "Μαμά μην κλαις"»
Media

Κάκκαβα για το ατύχημα του γιου της: «Έτρεμα και έκλαιγα. Με πήρε αγκαλιά και είπε "Μαμά μην κλαις"»

Στο σημερινό πλατό της εκπομπής "Όλα Γκουντ" εμφανίστηκε η Νάταλι Κάκκαβα και μίλησε για την χθεσινή περιπέτεια που είχε ο γιος της, ενημερώνοντας ότι όλα πήγαν καλά.

Στη χθεσινή εκπομπή, (27-11) ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε με δάκρυα στα μάτια και ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι η γυναίκα του έπρεπε να αποχωρήσει, επειδή ο γιος τους είχε ένα σοβαρό ατύχημα και έπρεπε να είναι κοντά του.

Στη σημερινή εκπομπή (28-11), η Νάταλι Κάκκαβα έδωσε την απάντησή της για τα νεότερα της υγείας του παιδιού και για την περιπέτεια που πέρασαν. Είπε πως ο γιος της είναι καλά και ότι νιώθει πολύ τυχερή, που την ίδια στιγμή που χτύπησε τυχαία περνούσαν από το σημείο γιατροί, οι οποίοι τον βοήθησαν και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην εκπομπή "Όλα Γκουντ":

«Είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, εκεί που κάθεσαι, χτυπά το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί. Αγωνιάς και θέλεις να δεις τι έπαθε. Έφυγα άρον άρον. Είναι κι αυτό το παράπονο, που έχουμε εγώ κι ο Γρηγόρης ότι δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά, όταν είμαστε στην δουλειά.

Άνοιξε το κεφάλι του παιδιού και θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, που ήταν εκεί. Είναι γιατροί και φίλοι και τελείως τυχαία ήταν εκεί, όταν χτύπησε το παιδάκι μας. Τον περιποιήθηκαν και τον έραψαν. Ήταν όντως το μικρό μου θαύμα την στιγμή που χτύπησε το παιδί να περάσουν αυτοί οι δύο άνθρωποι έξω από το μαγαζί και να τον φροντίσουν, όπως πρέπει. Είναι καλά. Ο Μάρκος όταν πήγα, ήταν ακόμα μια φορά πιο θαρραλέος από την μαμά του. Εγώ έτρεμα κι έκλαιγα κι αυτός με πήρε αγκαλιά και μου είπε μαμά μην κλαις, δεν πονάω. Μάρκο σε αγαπώ.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: Λύγισε on air! H ξαφνική αποχώρηση της Κάκκαβα και το ατύχημα του γιου τους

«Σφάχτηκαν» Πάνια - Τσαλίκης: «Μου παίρνεις συνέντευξη και δεν έχεις ενημερωθεί» (Video)

«Σφάχτηκαν» Πάνια - Τσαλίκης: «Μου παίρνεις συνέντευξη και δεν έχεις ενημερωθεί» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved