Μανουσάκης: Από τη Ζυρίχη απευθείας στο πλατό του "Τι λες τώρα" - Άφωνη η Μαρία Ηλιάκη!
Media

Μανουσάκης: Από τη Ζυρίχη απευθείας στο πλατό του "Τι λες τώρα" - Άφωνη η Μαρία Ηλιάκη!

Ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και μετά τον ερχομό της κόρης τους, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει επιστρέψει για τα καλά στα τηλεοπτικά δρώμενα και ήταν κάτι, που μας είχε λείψει πάρα πολύ. Την παρακολουθούμε κάθε Σαββατοκύριακό, μέσα από το MEGA και την εκπομπή "Τι λες τώρα", την οποία παρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου.

Μια πανέμορφη έκλπηξη περίμενε σήμερα (28-11) την Μαρία Ηλιάκη στο πλατό της εκπομπής, αφού ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, εισέβαλλε μυστικά στα backstage, με σκοπό να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του. Εκεί είδαμε και μια στιγμή αμηχανίας από την Μαρία Ηλιάκη, η οποία από τη μια δεν μπορούσε να σταματήσει να τον κοιτάζει και από την άλλη δεν ήθελε όλο αυτό να πάρει διαστάσεις.

Η Κατερίνα Καραβάτου, με τη σειρά της ήταν εκείνη που έδειξε να είναι αρκετά πιο διαχυτική, αφού πήγε και αγκάλισε τον Στέλιο Μανουσάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Καλά, γίνεται να ήρθε ο άνθρωπος από την Ζυρίχη και εγώ να μην πάω να τον αγκαλιάσω;". Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Μανουσάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται συνεχώς τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ζυρίχη, καθώς πρίν γίνει η τηλεοτική πρόταση στην Μαρία Ηλιάκη, οι δυο τους ζούσαν μόνιμα στη Ζυρίχη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο, με την εισβολή του Στέλιου Μανουσάκη on air:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Ξαφνική αδιαθεσία για την Ηλιάκη! Αποχώρησε από τα πλατό! Αγανακτισμένη η Καραβάτου: «Έλεος πια!»

Καραβάτου – Ηλιάκη: Σοκαρισμένες άρχισαν να τσιρίζουν όταν είδαν φωτογραφία τους από το παρελθόν

Το δέντρο υπερπαραγωγή της Ηλιάκη - Τα στολίδια που ξετρέλαναν τους διαδικτυακούς της φίλους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved