Σταματάκης: Αντικαθιστά τον Σερβετάλη και αυτή είναι η πρώτη φωτό από τις πρόβες για τον Ρινόκερο
Media

Σταματάκης: Αντικαθιστά τον Σερβετάλη και αυτή είναι η πρώτη φωτό από τις πρόβες για τον Ρινόκερο

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη και μόλις είδαμε την πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες του.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής (28-11) έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend το όνομα του ηθοποιού και λίγες ώρες αργότερα τον είδαμε να ποζάρει με τους υπόλοιπους συντελεστές.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, ακουγόταν έντονα το όνομά του από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε σάλος με τον Άρη Σερβετάλη όμως φαίνεται πως τώρα "κλείδωσε" αυτή η συνεργασία.


Θυμίζουμε πως ο Άρης Σερβατάλης αποχώρησε από την παράσταση καθώς δεν μπορεί να δεχτεί τον διαχωρισμό που γίνεται ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Δες την πρώτη φωτογραφία

Η εταιρεία παραγωγής το απόγευμα του Σαββάτου (27-11) εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί αφού το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις από τα Μέσα.

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρηση του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη. Ως εκ τούτου θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης.
Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η εταιρεία παραγωγής, ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ».

Διαβάστε επίσης

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Σερβετάλη στην παράσταση Ρινόκερος!

Σερβετάλης: Η ανακοίνωση της παραγωγής και ο πασίγνωστος πρωταγωνιστής που θα τον αντικαταστήσει

Λάκης Λαζόπουλος: «Η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση ήταν σωστή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved