The Voice: Η παίκτρια που ξέσπασε σε κλάμματα και η σαΐτα που έπεσε πάνω στην Έλενα Παπαρίζου!
Media

The Voice: Η παίκτρια που ξέσπασε σε κλάμματα και η σαΐτα που έπεσε πάνω στην Έλενα Παπαρίζου!

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice of Greece (28-11) πρωταγωνίστησαν οι έντονες συγκινήσεις και οι συγκλονιστικές ερμηνείες. 

Ήταν ίσως η πιο δύνατή στιγμή της βραδιάς για τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος δεν κατάφερε εύκολα να επιλέξει τον διαγωνιζόμενο, με τον οποίο θα συνέχιζε στα Live cross battles.

Πρόκειται για το δίδυμο της Νατάσας Χρισστοφή και του Γιώργου Αντονόπουλου, οι οποίοι με όλο τους το πάθος τραγούδησαν το "Shout". Μετά από την εμφάνισή τους, όλοι οι coaches έμειναν με το στόμα ανοιχτό, τονίζοντας και στους δυο ότι είναι εξαιρετικοί τραγουδιστές και τους αξίζει η πρόκριση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνισή τους:

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της κριτικής, είδαμε την Νατάσα Χριστοφή να συγκινείται και να ξεσπά σε κλάμματα, αφού όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηστικά, δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα τόσο όμορφα λόγια που ακούσει από τους coaches, επειδή είναι καλλιτέχνες με τεράστια πορεία. Είπε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αισθάνεται περήφανη που τους γνώρισε και που συνεργάστηκε με τον Πάνο Μουζουράκη. Όπως είπε, αυτό που θα θυμάται είναι τα λόγια του Πάνου στην πρόβα, που είχε πει στους διαγωνιζόμενους ότι το τραγούδι και η μουσική είναι μια εσωτερική ανάγκη, Ευχαρίστησε τους κριτές που της έδωσαν την ευκαιρία να θυμηθεί αυτήν την ανάγκη.

Φυσικά, μέσα στο συγκινητικό κλίμα συνέβη και κάτι απίστευτο, που κατάφερε να χαλαρώσει το κλίμα. Σε μια συζήτηση μεταξύ του Πάνου Μουζουράκη και του Κωνσταντίνου Αργυρού για τι θα επιλέξει εν τέλει, οι δυο τους έπαιζαν με μια σαϊτα, η οποία τελικά κατέληξε να προσγειώνεται πάνω στην Έλενα Παπαρίζου. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Η τριάδα που έβαλε φωτιά στο stage - Συγκινήθηκε η Έλενα και σηκώθηκε να τους αγκαλιάσει!

Τhe Voice: Μελίνα Ασλανίδου και Σάκης Ρουβάς σε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή του σόου!

Τhe Voice: Το πρώτο steal της βραδιάς σε παίκτη που είχε αλλάξει ομάδα και πάλι στα knockouts!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved