Ματσούκα για την 8χρονη στο Κερατσίνι: Η εικόνα είναι βίαιη, θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό!
Media

Ματσούκα για την 8χρονη στο Κερατσίνι: Η εικόνα είναι βίαιη, θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό!

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό», με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» και μίλησε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος», για το κίνημα #metoo αλλά και την 8χρονη στο Κερατσίνι.

Αρχικά ανέφερε για τον Άρη Σερβετάλη: «Όταν ένας άνθρωπος εργαζόμενος θέτει τους όρους του πριν κλείσει την όποια δουλειά, νομίζω ότι ο ίδιος είναι μια χαρά. Ο Άρης χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά επειδή είμαστε μια μικρή χώρα, ξέρουμε ο ένας για τον άλλον. Απ’ ό,τι ξέρω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, ταλαντούχος, σοβαρό παιδί έχει κάθε δικαίωμα. Σεμνός»!

Και πρόσθεσε: «Προσωπικά δεν συμφωνώ μαζί του αλλά δεν μου αρέσει και όλο αυτό που συμβαίνει όλο αυτό το διάστημα με τις θορυβώδεις απαντήσεις σε όποια απάντηση κάποιου. Δεν μου αρέσει η φασαρία. Πιστεύω στο εμβόλιο και την επιστήμη. Θα κάνω και την τρίτη δόση, όταν έρθει η σειρά μου. Πρέπει να εμβολιαστούμε».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της τέχνης είπε: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν μπορεί κάτι άλλο να ειπωθεί. Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει. Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Χρειάζεται μια προσοχή από όλους και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί. Αισθάνομαι λύπη και για αυτό που έχουν προξενήσει, αν όντως αληθεύει και για τους ίδιους. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δεν ήμασταν εκεί.»!

Και αναφέρθηκε και στο 8χρονο κορίτσι στο Κερατσίνι η Δήμητρα Ματσούκα: « Μπορώ όμως να μιλήσω για αυτό το 8χρονο κοριτσάκι που είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Αυτή η εικόνα είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός»!

Δείτε όλα όσα είπε η ηθοποιός στο Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο πρωινό! Αρπάχτηκαν Λιάγκας – Σκορδά: «Αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες…»!

Το πρωινό: Έφυγε λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής η Φαίη Σκορδά (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved