«Λύγισε» το Twitter με τον θρήνο του Βασίλη Σταματάκη όταν είδε νεκρή την αδελφή του, Ανθούλα!
Media

«Λύγισε» το Twitter με τον θρήνο του Βασίλη Σταματάκη όταν είδε νεκρή την αδελφή του, Ανθούλα!

Σασμός: To αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με το flashback της Καλλιόπης η οποία διηγούταν στον Άγγελο, ενώπιον των γιων της Αστέρη και Μαθιού την ιστορία της Ανθούλας. 

Η Καλλιόπη αφηγήθηκε τη δραματική ιστορία της Ανθούλας, της κουνιάδας της δηλαδή που ήταν αδελφή του συζύγου της Βασίλη.

Στο flashback είδαμε τον Βασίλη Σταματάκη να απαγορεύει στην αδελφή του να φύγει για την Αθήνα όπου ήθελε, όπως του είπε, να σπουδάσει. Η Ανθούλα όμως αποφάσισε να το κάνει κρυφά και έφυγε χωρίς να το καταλάβει κανείς από το χωριό, για την πρωτεύουσα. Πέρασαν, όπως είπε η Καλλιόπη δύο χρόνια που δεν είχαν καθόλου νέα της Ανθούλας μέχρι που εκείνη επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να πάει στην Αθήνα να τη βρει. Και τότε η Καλλιόπη έμαθε για την ύπαρξη ενός μωρού που είχε φέρει στον κόσμο η Ανθούλα.

Η Καλλιόπη στη διήγησή της αποκάλυψε στους τρεις νέους πως η Ανθούλα δεν άντεξε από την ψυχολογική πίεση και αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω της το παιδί της ορφανό, το οποίο η ίδια φρόντισε να δώσει σε μία γυναίκα για να το μεγαλώσει. Και όπως είπε στον Άγγελο, το παιδί αυτό ήταν εκείνος.

Πολύ περιγραφική, η Καλλιόπη διηγήθηκε στα παιδιά της και τον γιατρό του χωριού πως ο Βασίλης όταν είδε την αδελφή του νεκρή, λύγισε. Όπως λύγισαν και οι χρήστες του Twitter που δεν θα μπορούσαν να μη σχολιάσουν μία τέτοια τόσο δυνατή σκηνή.

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα tweets:

Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη πλοκή, ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει τη σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη.

Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψή της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διατάραξε και πάλι τις ισορροπίες.

Η Αργυρώ επέστρεψε στην Κρήτη και συναντήθηκε με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος είχαν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η πιο τρυφερή φωτό του τηλεοπτικού Τάσου με τον νεογέννητο γιο του! (photos)

Στην Κρήτη για γυρίσματα ο «Σασμός»! Οι πρώτες φωτό! (photo)

Σασμός: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα που «πρόδωσε» την τύχη του Αστέρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved