Media

Ξέσπασε η Γερμανού: «Ο κόσμος δεν είναι ανόητος και ούτε μασάει κουτόχορτο. Μην κοροϊδευόμαστε»

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε την δική της απάντηση στις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπής, «Καλύτερα δεν γίνεται» σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της, τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου, που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο Πάνος Βλάχος είχε μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται οι δημοσιογράφοι το θέμα του εμβολιασμού κατά της Covid-19 και την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη: «Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μαδομ@υνι που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ. Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος για τον Άρη Σερβετάλη, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης ο Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ».

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο ηθοποιός επανήλθε με νέες δηλώσεις λέγοντας: «Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανένα δημοσιογράφο και κανέναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες. Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι της τηλεόρασης μόνο για πρόσωπα, αυτό γίνεται ριάλιτι. Αν με ρωτήσεις εσύ για θρησκεία, το θέατρο, τον κορονοϊό κλπ, μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Αλλά να με ρωτάς για πρόσωπα, πιστεύω πως αυτό δημιουργεί διχασμό και οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα. Δεν έχω εγώ κανένα θέμα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Αλλά λέω πως αυτό το πράγμα που γίνεται δημιουργεί διχασμό και φόβο. Δεν ήθελα να υποτιμήσω κανέναν. Καταλαβαίνω τη δουλειά σας και τη σέβομαι».

Αυτές τις δηλώσεις κλήθηκε να σχολιάσει η Ναταλία Γερμανού λέγοντας πως συμφωνεί σε ένα ποσοστό της τάξης του 90% με τον Πάνο Βλάχο ενώ ένα 10% δίκιου δίνει και στον Κώστα Τσουρό, ο οποίος ενοχλήθηκε από τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια δήλωσε: «Συμφωνώ πάρα πολύ μαζί του. Αυτός είναι ο τρόπος του. Δεν τσουβάλιασε. Είπε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους που κάνουν σωστά τη δουλειά τους αν τους έθιξε. Και ότι αυτά που κάνουμε, τα κάνουμε μόνο για τα νούμερα. Και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο κόσμος δεν είναι ανόητος και ούτε μασάει κουτόχορτο. Ότι κάνουμε οι εννιά στις δέκα εκπομπές γίνονται για τα νούμερα. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Και θα συμφωνήσω και με κάτι άλλο που είπε. “Ρωτήστε μας για τις καταστάσεις και όχι για 3 συγκεκριμένα ονόματα”

Τάσσομαι υπέρ του Πάνου Βλάχου 90%. Ένα 10% τάσσομαι και με τον Κώστα Τσουρό. Πολλές φορές παίζουμε θέματα σε αυτή την εκπομπή, που αν είχαμε την AGB πάνω από το κεφάλι μας, μπορεί να μην τα επιλέγαμε.

Συμφωνώ με τον Πάνο για τις ριαλιτο-καταστάσεις που στήνονται στις τηλεοράσεις που γίνονται για τα νούμερα. Και θα συμφωνήσω με κάτι άλλο ότι “ρωτήστε μας και για τις καταστάσεις”. Συμφώνησα με τον Κώστα Τσουρό που είπε ότι υπάρχουν ηθοποιοί ή τραγουδιστές που θέλουν να μιλάνε μόνο όταν θέλουν για την παράσταση ή το τραγούδι τους».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Δάκρυσε on air μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της (video)

Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους γονείς του Βασίλη Μπισμπίκη! (video)

Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε! Η συγκινητική ανάρτηση και η φωτό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved