Σασμός: Εντολή δολοφονίας για την Αργυρώ- Ποιος θέλει να της κλείσει το στόμα
Media

Σασμός: Εντολή δολοφονίας για την Αργυρώ- Ποιος θέλει να της κλείσει το στόμα

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Αlpha, Σασμός.

Μία τυχαία ανακάλυψη που κάνει η Αργυρώ θα θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο. Ο Διονύσης θέλει να τη βγάλει από τη μέση, καθώς η κοπέλα έχει αρχίσει να έχει υποψίες για την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας.

O Διονύσης έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς χαρακτήρες της δραματικής σειράς. O ίδιος εμπλέκεται στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και κάνει τα πάντα όχι μόνο για να συνεχίζει τη δράση του αλλά και για να μην αποκαλυφθεί σε κανέναν η εμπλοκή του. Ακόμη, είναι αποφασισμένος να κάνει κόλαση τη ζωή της Σεμίνας μετά την απόφασή της να χωρίσουν. Κάπως έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Πετρής και η Αργυρώ μπαίνουν στο στόχαστρό του. Αρχικά, ο Διονύσης εκβιάζει τη Σεμίνα πως θα αποκαλύψει στον Πετρή το ένοχο παρελθόν της. Εκείνη δεν παίρνει σοβαρά τις απειλές του, αλλά γρήγορα θα το μετανιώσει πικρά. Ο Διονύσης οδηγεί τον Πετρή στο να ανακαλύψει πως η κοπέλα στο παρελθόν εκδιδόταν και το μέλλον της σχέσης τους είναι δυσοίωνο.

Ωστόσο, αυτό που τον απασχολεί περισσότερο και τον ανησυχεί είναι το γεγονός πως η Αργυρώ ανακάλυψε μία βαλίτσα με αρχαία στο ξενοδοχείο. Το λάθος της κοπέλας είναι πως μη γνωρίζοντας την εμπλοκή του τού εμπιστεύεται όσα βρήκε και εκείνος την καθησυχάζει πως θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει την Αστυνομία με αυτή την υπόθεση. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πολύ διαφορετική. Ο Διονύσης προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ πως θα εντοπίσει τον ένοχο, αλλά παράλληλα θέλει να βρει έναν τρόπο για να την κάνει να μην ασχοληθεί ξανά με αυτή την υπόθεση. Ο ίδιος, έχοντας στο πλευρό του τον Άγη, οργανώνουν ένα αδίστακτο σχέδιο εναντίον της Αργυρώς προκειμένου να της κλείσουν για πάντα το στόμα.

Εκείνη, μην έχοντας αντιληφθεί το παραμικρό, συνεχίζει τη ζωή της με τον Αστέρη έχοντας να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Ωστόσο, σύντομα θα ανακαλύψει πως κινδυνεύει. Οι ερωτευμένοι νέοι αποφασίζουν να πάνε μία μικρή εκδρομή για να ξεφύγουν για λίγο από όσα τους πληγώνουν. Αυτή η μικρή απόδραση, όμως, του Αστέρη και της Αργυρώς θα καταλήξει σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Η κοπέλα θα αντιληφθεί με τον χειρότερο τρόπο πως έχει μπει στο στόχαστρο επικίνδυνων ανθρώπων που θέλουν να τη σκοτώσουν. Παρ’ όλα αυτά, στέκεται τυχερή και καταφέρνει να σωθεί. Είναι, όμως, δύσκολο να καταλάβει τη συνωμοσία του Διονύση και του Άγη εναντίον της.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Ορφέας Αυγουστίδης: «Το spoiler για τον Σασμό είναι ότι στο τέλος θα πεθάνουν όλοι» (Video)

Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν Σαμαρά και Αυγουστίδης στα γυρίσματα - Δεν μπορούν να το διαχειριστούν

Μαρία Τζομπανάκη: Η φωτογραφία που ανέβασε και "έριξε" το Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved