Media

Γιώργος Σαμπάνης: Η περιπέτειά του με τον κορονοϊό – Αυτή είναι η σχέση του με τον Snik

Gossip-tv Team

Στην πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη στο «Έναστρον βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού και ο τραγουδιστής μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με τον κορονοϊό αλλά και τη σχέση του με τον Snik.

Αρχικά ο Γιώργος Σαμπάνης είπε: «Ο κορονοϊός ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση για πάρα πολλούς λόγους. Ζορίστηκα λιγάκι. Ευτυχώς δεν πήγα στο νοσοκομείο, γιατί είχα κάνει το εμβόλιο, οπότε ήμουν λίγο πιο χαλαρά. Πέρα από την κατάσταση της υγείας μου είναι πάρα πολύ άσχημο 160 εργαζόμενοι να περιμένουν να ανοίξει ο Σαμπάνης και ο Σαμπάνης να αρρωσταίνει τέσσερις μέρες πριν την πρεμιέρα»!

Για τη συνεργασία του με τον Snik αλλά και την αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε πριν λίγες μέρες για τον τράπερ: «Αυτός ο κύριος που μου έκανε τις ερωτήσεις μου είπε αν λέμε καλησπέρα με τον Snik. Ήταν κακοπροαίρετος. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες ερωτήσεις. Τι σημαίνει αν λέω “γεια” με τον Snik. Τι θέμα προσπαθεί να βγάλει; Είναι πολύ άσχημο. Γιατί να μην χαιρετάω τον Snik; Έχουμε κάνει μαζί αφίσα και τραγουδάμε στο ίδιο μαγαζί. Δεν καταλαβαίνω που αποσκοπούσε η ερώτηση του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Τι έπαθαν οι τράπερς και διαγράφουν τις φωτό τους από το Instagram; Μετά τον Kanye West και ο Snik

Πρεμιέρα για Σαμπάνη, Josephine, Snik: Η επιστροφή στη νύχτα μετά από καιρό και οι σέξι εμφανίσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved