Αποκλειστικό: GNTM Spoiler: Οι δύο φιναλίστ και η τρίτη θέση (photos)
Media

Αποκλειστικό: GNTM Spoiler: Οι δύο φιναλίστ και η τρίτη θέση (photos)

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το φινάλε του φετινού GNTM που θα αναδείξει το νέο επόμενο μοντέλο της χώρας μας! 

Ουσιαστικά απόψε (14/12) θα παρακολουθήσουμε τους τρεις μεγάλους φιναλίστ μετά και τη χθεσινοβραδινή αποχώρηση της Ειρήνης η οποία παρά τις προσπάθειές της να είναι εκείνη η μεγάλη φιναλίστ, δεν τα κατάφερε.

Η νεαρή κοπέλα, μετά τη χθεσινή δοκιμασία, μία από τις τελευταίες του GNTM 4, η τριάδα του τελικού είναι η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η Όλγα Ντάλλα και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Οι τρεις παίκτες φυσικά και θα βάλουν και σήμερα στο μέρος του τελικού τα δυνατά τους για να ζήσουν το... όνειρο, αυτό για το οποίο παλεύουν να ζήσουν τους τελευταίους μήνες.

Όμως μόνο δύο θα διεκδικήσουν τελικά το μεγάλο έπαθλο. Να σημειώσουμε ότι τόσο η Όλγα και η Κυβέλη όσο και ο Κωνσταντίνος στη "θητεία" τους στο παιχνίδι, είχαν καταφέρει να αναδείξουν τις δυνατότητές τους και το ταλέντο τους στον χώρο του μόντελινγκ, γι' αυτό και κατάφεραν να διώξουν από το παιχνίδι τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Και η αλήθεια είναι πως ήταν σχεδόν από την αρχή και οι τρεις ανάμεσα στα φαβορί και αυτούς που ξεχώριζαν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

Να θυμίσουμε επίσης ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχει γίνει το γύρισμα του τελικού, στο μεγαλύτερο μέρος του, όμως απομένει το τελευταίο μισάωρο της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του GNTM!

Ποιός από τους τρεις λοιπόν, θα φτάσει πολύ κοντά στην πηγή αλλά δεν θα καταφέρει να πιεί νερό; Το gossip-tv έχει το απόλυτο spoiler για τους δύο παίκτες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο.

Δείτε παρακάτω στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Ο ημιτελικός είναι γεγονός- Τα δάκρυα και η συγκίνηση των παικτών για το όνειρο, που πλησιάζει

GNTM: Οι 4 φιναλίστ του διαγωνισμού, τα γενέθλια της Όλγας on air και η συγκινητική αποχώρηση!

GNTM: Tο ιδιαίτερο concept, το ταξίδι στο κάστρο και η ατμοσφαιρική φωτογράφιση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved