«Χείμαρρος» η Μαρία Κίτσου: «Έχει ξεπεράσει τα όριά μου και θα κινηθώ δικαστικά»
Media

«Χείμαρρος» η Μαρία Κίτσου: «Έχει ξεπεράσει τα όριά μου και θα κινηθώ δικαστικά»

Η Μαρία Κίτσου μίλησε για όλα  στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» και δεν δίστασε να αποκαλύψει πρώτη φορά ότι δημοσίευμα την εξόργισε και θα κινηθεί δικαστικά.

Η πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών» δήλωσε για τον εαυτό της πως «είμαι θέσει απαισιόδοξος άνθρωπος και φύσει αισιόδοξος».

Η ηθοποιός τόνισε ότι έχει μιλήσει ανοιχτά για τα σκοτάδια της στο παρελθόν και τη μάχη που έχει δώσει με την κατάθλιψη και το έκανε για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται στη θέση της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μίλησα για να βοηθήσω τους ανθρώπους. Επικοινώνησαν μαζί μου και τους έκανε καλό το άνοιγμά μου».

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι ήθελε να γίνει παθολόγος για να φύγει αργότερα για τους «Γιατρούς χωρίς σύνορα», αλλά τελικά την κέρδισε η υποκριτική.

«Σε μία κρίση κατάθλιψης είδα ότι ήταν πολύ δύσκολο να αφοσιωθώ σε αυτό» είπε.

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της ήταν όταν έχασε τον πατέρα της από λευχαιμία. Εκείνη την ώρα μάλιστα βρισκόταν στο σανίδι. «Ο πατέρας μου πέθανε στη γενική πρόβα της πρώτης μου παράστασης. Πήγα στην κηδεία και μετά στο θέατρο».

Και είπε σε έντονο ύφος για τα δημοσιεύματα:

«Σε ένα περιοδικό είχαν εξώφυλλο “η μάχη της Μαρίας Κίτσου με τη λευχαιμία”. Και μέσα έγραφε ότι δεν ξεπέρασα τον θάνατο του πατέρα μου από λευχαιμία. Κάτι ξεφτιλισμένα πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Για μένα γράφουν κυρίως ψέματα και αυτό με εξοργίζει γιατί αναξιόπιστα έντυπα αναπαράγονται από αξιόπιστα μέσα… Τελευταία αυτό που βγήκε, θα υπάρξει και συνέχεια… Βγήκε κάτι τελευταία για μένα και έχει ξεπεράσει τα όρια και θα πάω δικαστικά…»!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κίτσου: «Έχω διαβάσει τέρατα. Για μένα γίνονται ανθρωποφάγοι»

Μαρία Κίτσου: Ο ρόλος στις Μέλισσες, η καταγωγή, η Θεολογία και ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της

Άγριες Μέλισσες: Σε αυτή τη σκηνή η Μαρία Κίτσου έπαθε κρίση πανικού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved