Media

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι ερωτικές σκηνές και η προσωπική της ζωή (video)

Gossip-tv Team

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε στο «Τι λες τώρα!» και μίλησε για το σύντροφό της, την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής και τη νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

«Υπήρχαν πολλές απώλειες» σημείωσε, τονίζοντας ότι αντιμετώπισε την όλη κατάσταση «με σχετική ψυχραιμία, αν και υπήρχαν δυσκολίες».

«Εμείς που δεν είχαμε κάτι να κάνουμε, ζοριστήκαμε λίγο παραπάνω» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μίλησε για τη νέα σχέση που έχει στη ζωή της, υπογραμμίζοντας ότι ζει τη ζωή της χωρίς να κρύβεται. «Δεν υπάρχει λόγος να κρύβω την προσωπική μου ζωή» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η γνωριμία τους έγινε τυχαία μετά το 2ο lockdown. «Βρεθήκαμε τυχαία σε μια παρέα. Ούτε είχα σκεφτεί να κάνω σχέση, με απασχολούσαν άλλα θέματα» τόνισε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για τη μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης, υπογραμμίζοντας ότι δεν δυσκολευόταν ιδιαίτερα στις ερωτικές σκηνές που είχε να αντιμετωπίσει.

«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να «φύγω» από τον ρόλο στις ερωτικές σκηνές. Με κανέναν παρτενέρ δεν μου έχει συμβεί αυτό. Γενικά το είχα δει όλο αυτό σαν δουλειά. Ότι αυτή είναι δηλαδή η δουλειά μου, αυτό κάνουμε. Α, έχουμε και μια ερωτική σκηνή και θα την κάνουμε και αυτήν».

«Τις καλύτερες ερωτικές σκηνές, βέβαια, τις έχω κάνει με τον Γιάννη Βούρο στις Επιθυμίες του ΑΝΤ1. Εκεί και αν ήταν ερωτικές σκηνές! Που δεν φαινόταν τίποτα, αλλά ήταν ερωτικές ερωτικές».

Για την παρουσία της στη σειρά «Η Τελευταία Ώρα» που γυρίζεται στην Κύπρο, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε ότι είναι μια σειρά με μυστήριο και έντονη δράση, όπου εκεί παίζει μια γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της. «Είμαι χαρούμενη που με επέλεξαν για αυτό το ρόλο» συμπλήρωσε.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Τι λες τώρα

Διαβάστε επίσης

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Κυριάκος Σκούρας: Ετοιμάζουν ρομαντικό ταξίδι

Παλαιολόγου: «Με τον Γιάννη Πάριο βγαίναμε από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν φωτογράφοι»

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μίλησε πρώτη φορά για τον νέο σύντροφό της και τη γνωριμία τους! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved