Media

Ξεσπά η Τουμασάτου: «Με είχαν προσβάλλει, ήταν κάποιοι αντρακλαράδες που λέγανε κάτι... νόστιμα»

Gossip-tv Team

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τα καθημερινά σίριαλ, τις τηλεοπτικές προτάσεις, το metoo και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τη φράση “καθημερινατζού” ή “έλα μωρέ, αυτή έπαιζε κάθε μέρα στην τηλεόραση, αυτή θα δούμε;”. Το καθημερινό σίριαλ το έχουν σνομπάρει πολλοί. Συνάδελφοί μας θεωρούν ότι είναι σπουδαιότεροι, διότι παίζουν σε εβδομαδιαίο σίριαλ είτε στο θέατρο»!

Και τόνισε: «Υπήρξε μία περίοδος που είχα κάποιες προτάσεις τηλεοπτικές, αλλά δεν αισθανόμουν τον εαυτό μου ικανό να αναλάβει μία τέτοια ευθύνη. Είχα πρόταση να αναλάβω εκπομπή Σαββατοκύριακου. Για καθημερινή εκπομπή είχε γίνει συζήτηση, όχι πρόταση. Φυσικά και το φοβήθηκα. Ό,τι μας δίνουνε, το κάνουμε; Τα ριάλιτι μπορούν να είναι στο πρόγραμμα των καναλιών, αλλά βάλαμε, βάλαμε… γκώσαμε. Και βάλαμε και πολλά κακής ποιότητας».

Και η ηθοποιός αποκάλυψε: «Υπήρξαν άνθρωποι που με προσέβαλλαν με τον τρόπο που σκέφτονται, διάφοροι πολλοί αντρακλαράδες που λέγανε κάτι… νόστιμα»!

Και αποκάλυψε: «Βρήκα ένα τρόπο να επικοινωνώ με το κέντρο μου… Είχα ξεχάσει να με φροντίζω όπως μου αξίζει. Έχασα βάρος, σκοπεύω να κάνω κι άλλα στο μέλλον, αλλά για την ώρα απολαμβάνω αυτό, νιώθω πολύ καλύτερα. Είχε ταλαιπωρηθεί το συκώτι μου πολύ από μία σειρά φαρμακευτικής αγωγής για το πρόβλημα της μέσης μου».

Ενώ ανέφερε: «Το θέατρο δείχνει πως έχει μπει σε τροχιά κάθαρσης, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Πρέπει να απομακρυνθούμε από την έκρηξη για να δούμε τα αποτελέσματά της. Ακόμα πετάγονται βεγγαλικά. Σαφώς είχαμε ακούσει πράγματα, δεν μπορείς να ξέρεις λεπτομέρειες και το μέγεθος της έκτασης της σάπιας ψυχής ενός ανθρώπου. Περιστατικά είχαμε ακούσει, η Τζένη Μπότση μου είχε πει. Είναι κι αυτό το πρωταγωνιστιλίκι… Θεωρούν οι άνθρωποι ότι είναι πρωταγωνιστές μόνο αν γκαρίξουν, μόνο αν προβάλλουν το εγώ τους.

Αυτό δεν είναι πρωταγωνιστιλίκι, αυτό είναι “κλείστε μου ένα ραντεβού με τον ψυχολόγο να με μάθει να αγαπώ τον εαυτό μου και να με σέβομαι, γιατί μάλλον έχω τόσα πολλά απωθημένα που τα ξεσπάω όπου με παίρνει”. Εάν ο εμπλεκόμενος δεν σου δώσει το ok, δεν μπορείς να πάρεις φόρα και να σώσεις τον άλλον, όταν δεν είναι έτοιμος»!

Όσον αφορά το revenge porn, μετά τον σάλο που ξέσπασε με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ένας άνθρωπος που είναι τόσο αναξιοπρεπής που να θεωρεί ότι η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, κακώς ήταν εκεί που ήταν και κακώς δεν τον έχουν μπουζουριάσει ακόμα. Απερισκεψία; Απερισκεψία είναι αν δεν έβαλα ζάχαρη στον καφέ και μου τον ζήτησες γλυκό. Έχουμε μικρούς, μικρούς φασίστες και τους δημιουργεί η κοινωνία μας κι εμείς οι ίδιοι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Τουμασάτου σε Λιάγκα: «Θες να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου και να πάθω κακό;» (Video)

«Άφωνοι» Σκορδά – Λιάγκας με την αλλαγή της Μαριάννας Τουμασάτου! Αδυνάτισε και είναι άλλος άνθρωπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved