Media

Ελένη Μενεγάκη: Η επική ατάκα για την γκάφα του Γκουντάρα στον τελικό του Big Brother (Video)

Gossip-tv Team

Nα σας θυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης είπε: «Αυτό το ταξίδι του Big Brother φτάνει στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Alpha που μας εμπιστεύτηκε» και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα τον διόρθωσε: «Του ΣΚΑΙ».

Και πρόσθεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Είμαι πολύ φορτισμένος γιατί αυτό το πρόγραμμα εγώ με τη Νάταλι το αγαπήσαμε πάρα πολύ και το αγαπούσαμε πάρα πολύ. Βρεθήκαμε από την εδώ πλευρά και κληθήκαμε να κάνουμε την παρουσίαση. Το κάναμε με όλη μας την ψυχή και με όλη μας την αγάπη. Προσπαθήσαμε να είμαστε ίσοι απέναντι σε όλα τα παιδιά και να τα αντιμετωπίσουμε σαν να ήταν δικά μας παιδιά».

Αυτή τη γκάφα του σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη!

Ο Δημήτρης ξεκίνησε αστειευόμενος: «Δεν έχει ξαναγίνει..»!

Και η παρουσιάστρια τόνισε: «Παιδιά το έχω κάνει το λάθος. Εννοείται πως όταν αλλάζεις ένα κανάλι μετά από ένα άλφα διάστημα…Μην κάνουμε τους μάγκες. Και εγώ όταν ήρθα στο Mega είπα Θεέ μου να μην κάνω αυτό το λάθος. Στον Alpha το είχα κάνει. Έλεγα λες να το κάνω;» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της θύμισε ότι του είχε πει επειδή ήταν πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1 να προσέξει να μην μπερδέψει τα κανάλια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης

Big Brother τελικός: Η στιγμή που ο Νίκος Τακλής σηκώνει το έπαθλο μαζί με την Ευδοκία

Big Brother τελικός: Οι πρώτες εικόνες από το πλατό μετά την ανακοίνωση του νικητή! (video+photos)

Big Brother τελικός: Ο Νίκος Τακλής μεγάλος νικητής - Έχασε τα λόγια του από τη συγκίνηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved