Media

Mega Καλημέρα για αναχώρηση των Survivors: «Είναι κουκουλωμένοι! Είναι τρομακτική η εικόνα»!

Gossip-tv Team

Survivor: Αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο οι διάσημοι παίκτες σαν… σταρ του Χόλιγουντ και δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί τόσο από την Ελεονώρα Μελέτη, όσο και από την ομάδα της στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Η πτήση τους ήταν προγραμματισμένη για τις 6.15 για Γαλλία, από όπου θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο.

Οι διάσημοι έφτασαν στο αεροδρόμιο με βαν και σωματοφύλακες, με τους περισσότερους να είναι καλυμμένοι με μάσκες και καπέλα και να αρνούνται να κάνουν την οποιαδήποτε δήλωση στις κάμερες.

Λίγο αργότερα έφτασε στο αεροδρόμιο και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε: «Το casting φέτος το βλέπω πολύ ενδιαφέρον. Αλλά εξαρτάται πώς θα εκφραστούν στο νησί. Τους συμβουλεύω να αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο. Έχω ένα καλό συναίσθημα για το φετινό Survivor»!

Στη συνέχεια η εκπομπή, Mega Καλημέρα σχολίασε την εικόνα των Διάσημων που αναχώρησαν!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε: «Μα είναι δυνατόν; Δεν απαντήσανε ακόμα και στο τι κάνουν… Δηλαδή ποιοι είναι; Πού πάνε;» και η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε την απορία της «οι ταξιδιώτες από άλλες χώρες που ήταν εκεί με τα συνεργεία, τους φωτογράφους και ένα μπούγιο ανθρώπων να μην μιλάνε τι θα νομίζανε;». Ο Κώστας Τσουρός είπε: «Οι Rolling Stones»! Και ο Θανάσης Πάτρας συμπλήρωσε: «Είναι μία τρομακτική εικόνα…»!

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιώργος Λιανός στο gossip-tv: «Το Survivor είναι μία θυσία που πρέπει να κάνω, δεν έχω περιουσία»

Survivor: Αυτοί είναι οι Διάσημοι και οι Μαχητές – Οι τρεις εντολές της παραγωγής στους παίκτες!

James Καφετζής: «Το «Survivor» έχει "σβηστεί" από τη μνήμη μου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved