Media

Ξέσπασε ο Φίλιππος Σοφιανός: «Έχει μαζευτεί σαπίλα και βρωμιά στο χώρο» (video)

Gossip-tv Team

Ο Φίλιππος Σοφιανός σε μία σπάνια συνέντευξη του μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος.

Ο Φίλιππος Σοφιανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και χαρακτήρισε σιχαμένο το να βγάζει κάποιος πολύ προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο.

Ο ηθοποιός δήλωσε:«Αυτή η δουλειά εδώ και 40 χρόνια μου έχει δώσει περισσότερες χαρές και όχι λύπες. Στον καλλιτεχνικό χώρο έχουν έρθει τα πάνω κάτω, έχει γίνει κοσμογονία. Έχω δουλέψει με δύσκολους σκηνοθέτες, οι οποίοι έχουν βρίσει, έχουν πετάξει ποτήρια, αλλά θεωρούμε ότι αυτό είναι μέσα στη δουλειά. Κι εγώ μπορώ να βρίσω και να πετάξω ένα ποτήρι, όχι σε κάποιον άνθρωπο, σε έναν τοίχο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:«Είναι πολύ γελοίο, πολύ φτηνό, μίζερο, άθλιο και σιχαμένο να βγάζει κάποιος πολύ προσωπικές στιγμές στο διαδίκτυο. Ζούμε σε μια εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από βαθιά αναξιοκρατία.

Οι άνθρωποι που καταλαμβάνουν τα πόστα και προβάλλονται και προάγονται από το σύστημα δεν είναι κατ’ ανάγκη και οι καλύτεροι. Έχει μαζευτεί πολύ σαπίλα και βρωμιά».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέες φώτο από την καθημερινότητά του μετά τις καταγγελίες!

Ορφέας Αυγουστίδης: Έβαλε το πρόσωπο του Δημήτρη Λάλου σε κάλτσα και... «ξεσηκώθηκαν» στο Instagram

Παναγιωτόπουλος: Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του αποκαλύπτει το πως διακινήθηκαν τα βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved