Media

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Μπάρμπα - Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα - Τεργιάκη

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκιας και ο Τάσος Τεργιάκης ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση μετά τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα για τις τουρκικές παραγωγές.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στη κάμερα του «Πρωινό» και εξέφρασε ανοιχτά την άποψή της για τις τουρκικές παραγωγές στην Ελλάδα. Οι δηλώσεις της προκάλεσαν το χάος στους συντελεστές της εκπομπής, με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη να έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός δήλωσε:«Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όταν έχουμε Τούρκους παραγωγούς στην πατρίδα μου. Γιατί δεν έχουμε αντίστοιχα Έλληνες παραγωγούς στην Τουρκία; Με ενδιαφέρει ότι είναι ελληνικό, Έλληνες παραγωγοί, Έλληνες ηθοποιοί, ελληνικές παραγωγές».

Και πρόσθεσε:«Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Acun Medya. Σαν Ελληνίδα με ενοχλεί βαθιά. Όταν μία χώρα είναι εχθρική απέναντι στη δική μου, δεν θέλω να συνεργάζομαι μαζί της. Όταν είναι χώρα θετικά προσκείμενη στην πατρίδα μας, όλα είναι καλά. Όταν κάτι πειράζει τον τόπο μου, δεν τους θέλω στα πόδια μας. Δεν τους θέλω μέσα σε εμάς. Για μένα αυτό είναι πατριωτισμός. Να δουλεύουν μόνο ελληνικά χέρια, ελληνικές παραγωγές. Και ξένες, όταν πραγματικά στηρίζουν την πατρίδα μας, αυτό λέω εγώ».

Αυτά άκουσε ο Τάσος Τεργιάκης και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, με τον Γιώργο Λιάγκα να υπερασπίζεται με την σειρά του την Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η αποκάλυψη της Όλγας Ντάλλα on air για τη σχέση της με τον Στυλιανό Φλωρίδη (Video)

Απόστολος Ρουβάς: Η ηλικία, η σχέση που δεν οδηγήθηκε σε γάμο και η συμμετοχή στο Survivor

Δωροθέα Μερκούρη: Λύγισε on air: «Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved