Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος παντρεύονται – Η Χάιδω στο πλευρό τους
Media

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος παντρεύονται – Η Χάιδω στο πλευρό τους

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, πρόκειται να συμβούν διάφορα γεγονότα. Ευχάριστα και μη.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος ετοιμάζονται να παντρευτούν, ενώ η ανατροπή γίνεται με τη Χάιδω, η οποία στηρίζει το ζευγάρι.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος παρά την έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις οικογένειες τους, έχουν αποφασίσει να μείνουν μαζί, να χαρούν τον ερωτά τους και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Γεγονός που αποδεικνύεται από την απόφαση των δύο νέων να το σκάσουν από τη Μάνη και να κάνουν μια νέα αρχή, μακριά απ', όλους και απ' όλα, στην Αθήνα. Κάτι που το γνωρίζουν λίγοι άνθρωποι. Σύντομα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η Βασιλική και ο Φίλιππος αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους. Και αυτό γιατί θέλουν, όταν γεννηθεί το μωρό τους να αφοσιωθούν μόνο σε αυτό. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Φίλιππος πηγαίνει στη Μάνη και συναντάει τον Λυκούργο, προκειμένου να του εκμυστηρευτεί, επιτέλους, το πιο μεγάλο μυστικό του. Αυτό έχει σχέση με τη Βασιλική και το μωρό που περιμένουν. Μάλιστα, βλέποντάς τον σαν πατέρα του, του ζητάει να γίνει κουμπάρος στον γάμο. Ο άντρας τα χάνει με όσα ακούει και φοβάται για το τι θα συμβεί εάν οι οικογένειές τους ανακαλύψουν την αλήθεια.

Στη συνέχεια, ο Λυκούργος κάνει μία συζήτηση στη Χάιδω σχετικά με τις παραπάνω εξελίξεις και εκείνη αντιδρά απρόσμενα. Χαίρεται με τη χαρά του γιου της και ελπίζει ότι με αυτόν τον γάμο και τον ερχομό του μωρού θα συμφιλιωθεί με την οικογένεια των Καπερνάρων και θα αφήσουν πίσω την έχθρα τους. Λίγη ώρα μετά, η Χάιδω συναντιέται με τον Φίλιππο ενώπιον του Λυκούργου και του δίνει την ευχή της Μάλιστα, δεν μένει μόνο στα λόγια. Μαζί με τον γιο της και τον επιστήθιο φίλο της πηγαίνουν κρυφά στην Αθήνα για να οργανώσουν ακόμα καλύτερα τον γάμο του Φίλιππου με τη Βασιλική. Όπως και γίνεται. Ωστόσο, ο Λυκούργος δεν νιώθει άνετα που θα παρευρεθεί στον γάμο των δύο παιδιών κρυφά από τον Στάθη και την Αρετή, ενώ η θέση του γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν συνειδητοποιεί πως θα γίνει και κουμπάρος μαζί με τη Χάιδω. Ο ίδιος φοβάται πως οι αντιδράσεις των Καπερνάρων, όταν μάθουν όλη την αλήθεια, θα είναι πολύ έντονες. Ωστόσο, η μεγάλη ημέρα για τον Φίλιππο και τη Βασιλική φτάνει.

Το ζευγάρι παντρεύεται με πολιτικό γάμο στην Αθήνα, ενώπιον της Χάιδως η οποία τους στηρίζει έμπρακτα με κάθε τρόπο, του Λυκούργου αλλά και της οικογενειακής φίλης τους της Μαργαρίτας. Την ίδια ώρα, ο Στάθης πιέζει την Αννα να του πει που βρίσκεται η Βασιλική και εκείνη πάνω στα νεύρα της του αποκαλύπτει ότι παντρεύεται. Μετά την γκάφα της κοπέλας ο Στάθης είναι πεπεισμένος ότι η κόρη του έφυγε από το σπίτι για να παντρευτεί κρυφά και αρχίζει να ψάχνει όπου μπορεί για να μάθει περισσότερα.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Το ελαιοτριβείο παίρνει φωτιά κι ο Αποστόλης μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή! Μάνος και Μαρίνα χωρίζουν

H Γη της Ελιάς:«Κλάμα» με τα σχόλια στο twitter: «Ιουλία χαμογέλα, μην είσαι σαν κακό ψ@φο να 'χεις»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved