Survivor: Η Ελισάβετ Σπανού επέστρεψε στην Ελλάδα! Οι πρώτες φωτό!
Media

Survivor: Η Ελισάβετ Σπανού επέστρεψε στην Ελλάδα! Οι πρώτες φωτό!

Αν και η παραμονή της στο Survivor κράτησε μόλις μία εβδομάδα, η Ελισάβετ Σπανού δείχνει να είναι "γεμάτη" από μία τόσο δυνατή εμπειρία. 

Η τραγουδίστρια, να θυμίσουμε, ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Βαλάντη και τον Σπύρο Μαρτίκα όμως τελικά, το κοινό επέλεξε να δώσει σε εκείνη το εισιτήριο για να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, ως η πρώτη παίκτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Όπως είπε και η ίδια η Ελισάβετ Σπανού στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το Survivor, τής ήρθε ξαφνική μία τέτοια απόφαση. Δεν την περίμενε, όμως τόνισε πως για την ίδια ήταν αρκετή η παραμονή της αυτές τις λίγες μέρες στο νησί για να καταλάβει πόσο δύσκολο παιχνίδι αλλά και πόσο δυνατή και αξέχαστη εμπειρία είναι.

Η Ελισάβετ Σπανού έφτασε σήμερα (2/1) στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και παρ' όλο που δεν κατάφερε να είναι κοντά στην οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, δείχνει ευτυχισμένη που θα επιστρέψει ξανά στη ρουτίνα και την καθημερινότητά της μετά από ένα τόσο όμορφο διάλειμμα.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή της στο αεροδρόμιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved