Survivor: Η... πατέντα του Θανάση και το ξέσπασμα της Ευρυδίκης: «Να φύγουν όσοι δεν φέρνουν νίκες»
Media

Survivor: Η... πατέντα του Θανάση και το ξέσπασμα της Ευρυδίκης: «Να φύγουν όσοι δεν φέρνουν νίκες»

Survivor: Καμία ανοχή δεν δείχνει πλέον να έχει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τους συμπαίκτες της που δεν φέρνουν νίκες ενώ ο Θανάσης Βισκαδουράκης συνεχίζει να δείχνει πολύ δημιουργικός και εφευρετικός! 

Την ερχόμενη Κυριακή (9/1) θα δούμε πως μετά την απρόσμενη αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με πρόσωπα της οικογένειάς του, ανατράπηκαν πολλά δεδομένα στη "ροή" του παιχνιδιού.

Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το γεγονός ότι παρ' όλο που επρόκειτο να αποχωρήσει κάποιος από την ομάδα των Διασήμων, τελικά αυτό δεν συνέβη.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, οι οποίοι όμως, λόγω της αποχώρησης του Γιάννη παραμένουν στο παιχνίδι για ακόμα μία μέρα όμως θα συνεχίσουν να έχουν την υποψηφιότητά τους για την επόμενη εβδομάδα, μαζί όμως με τους υπόλοιπους παίκτες που θα βγουν υποψήφιοι τότε.

Στο μεταξύ, στην εκπομπή Love It προβλήθηκαν πλάνα από το επεισόδιο της ερχόμενης Κυριακής κατά τα οποία είδαμε ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης έκανε την πρώτη του πατέντα, δημιουργώντας την πρώτη απλώστρα για να βάζουν τα βρεγμένα ρούχα τους οι διάσημοι.

Στην ίδια εκπομπή όμως είδαμε και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ανεβάζει λίγο τους τόνους καθώς όπως είπε, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι με την πλήρη έλλειψη τροφής στην ομάδα της, γεγονός που την έκανε να ξεσπάσει λέγοντας πως πρέπει πλέον να αρχίσουν να φεύγουν οι παίκτες που δεν φέρνουν νίκη στους Διάσημους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η Σπανού για την «έκρηξη» του Βαλάντη και τον έρωτα του Κατσαούνη για την Μυριέλλα

Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου

Survivοr: Ο Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Χατζηγεωργίου και έμειναν όλοι άφωνοι (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved