Media

Χρήστος Δάντης: Το τραγούδι που τον έχει στιγματίσει και οι… παραλλαγές του (Video)

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στη σχέση του με τα παιδιά του αλλά και στις γυναίκες.

Εκείνο που θυμάται έντονα είναι η μητέρα του να τραγουδάει το «Γεννήθηκα για να πονώ» και ανέφερε τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του.

«Μπορεί και να χαλάω τα παιδιά μου, γιατί είμαι της άποψης να παίρνουν κάθε εβδομάδα ένα παιχνίδι. Παίζουμε μαζί, αλλά δεν τα βάζω να διαβάσουν, σε αυτό είμαι κακός», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Ο μεγάλος του γιος, ο Χριστόφορος, ασχολείται με τη μουσική και είναι εντελώς αποκομμένος «από τη σκιά του πατέρα που είναι πιο γνωστός», σχολίασε ο Χρήστος Δάντης.

Φυσικά δεν γινόταν να μη αναφερθεί στο τραγούδι που αγαπιέται μέχρι και σήμερα, το «Παλιό μου παλτό, ένα τραγούδι που τον έχει στιγματίσει: «Όπου και να πάω μιλάνε γι’ αυτό. Μπορεί να μπερδευτούν και να το πουν το παλιό μπουφάν ή παλιό σακάκι, αλλά θα μιλήσουν γι’ αυτό».

Επιπλέον, δήλωσε πως πολλά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες στο παρελθόν, σήμερα δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν.

Καθοριστικός επίσης ήταν ο ρόλος που έπαιξαν οι γυναίκες στη ζωή του: «Όταν αρχιζαμε να διαφωνούμε ήμουν απο τους τολμηρούς που έπαιρνε την απόφαση να χωρίσει, προτού πληγωθούν άλλοι άνθρωποι. Με την πιο πρόσφατη σύζυγό μου, την Τζένη, είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μοιραζόμαστε τους δικούς μας προβληματισμούς».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: Άφωνη με το spoiler για τη Γη της Ελιάς – Αυτός είναι ο νέος έρωτας της Μυρτάλης

Μενεγάκη: «Κάγκελο» ο Πούμπουρας με το παράπονό της on air - «Δεν ανταλλάξαμε ούτε χρόνια πολλά»!

Ελένη Μενεγάκη: Ντυμένη στα κατακόκκινα και αποκάλυψε τον λόγο! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved