Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετά τον νεκρό Πετρή
Media

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετά τον νεκρό Πετρή

Σασμός: Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Τα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής σειράς, Σασμός θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, ο Πετρής, θα πέσει νεκρός μετά τον πυροβολισμό του Αστέρη.

Τα γυρίσματα του Κώστα Νικούλι φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν και η Μαρία Τζομπανακη θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον πιο τρυφερό τρόπο. Η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στην λεζάντα: «Θα μας λείψεις πολύ αγαπημένε μας…».

Όπως έχει γίνει γνωστό η απόφαση της Θοδώρας να καταγγείλει τον Πετρή πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, για να τον εκδικηθεί, θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Οι έρευνες για τον φόνο του Στεφανή έχουν ενταθεί µετά την κατάθεση της κοπέλας. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη, έχοντας µάθει τη σχέση του Αστέρη µε την Αργυρώ, εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και ξεσπάει την οργή της, µε απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αστέρης, όµως, είναι αποφασισμένος να µην αφήσει κανέναν και τίποτα να τους χωρίσει.

Μία μοιραία στιγµή, όµως, τα αλλάζει όλα. Ο Αστέρης πυροβολεί για εκφοβισµό, αλλά η σφαίρα τελικά πετυχαίνει τον Πετρή, ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος αιμορραγώντας. Ο Αστέρης δεν µπορεί να πιστέψει τα όσα συνέβησαν. Λίγα λεπτά µετά, συνειδητοποιεί πως σκότωσε τον αδελφό της γυναίκας που αγάπησε αλλά και πως µόλις άνοιξε ακόμη µία βεντέτα και έναν κύκλο αίµατος.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος για την Σακκά - Έφυγε από την ζωή η μητέρα της ενάμιση μήνα μετά τον θάνατο του πατέρα της

Τόνια Σωτηροπούλου για #Metoo: «Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου... Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη»

Μαρία Ηλιάκη: Θετική για 7η μέρα στον κορονοϊό! Θετικό στον κορονοϊό και το μωρό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved