Σασμός spoiler: Η ζωή της Θεοδώρας μετατρέπεται σε εφιάλτη! Η αλλαγή του Γιώργη και η τιμωρία
Media

Σασμός spoiler: Η ζωή της Θεοδώρας μετατρέπεται σε εφιάλτη! Η αλλαγή του Γιώργη και η τιμωρία

Σασμός: Το spoiler που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή στη ζωή της Θοδώρας.

Η ηρωίδα μετά την απόρριψη του Πέτρη, τον καταγγέλλει στην αστυνομία. Η είδηση φτάνει στα αυτιά του Αστέρη, οπού πάνω στον καβγά τους, ο Πετρής πέφτει νεκρός. Ο γάμος της Θοδώρας «βάφεται» με αίμα αφού την ώρα του γλεντιού γίνεται γνωστή η είδηση και εκεί, ξεκινά ο εφιάλτης της.

Μετά το σκηνικό και αφού η Θοδώρα μαθαίνει πως ο Πετρής είναι νεκρός, δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας της ο έρωτα της ζωής της δεν είναι πια στη ζωή. Η Θοδώρα πέφτει σε κατάθλιψη με τον Γιώργη να αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως τελικά ο Πετρής ήταν ο μεγάλος της έρωτας.

Η συμπεριφορά της φτάνει τον Γιωργή στα άκρα με τον ίδιο να της συμπεριφέρεται άσχημα. Η Θοδώρα με το πέρασμα των ημερών αρχίζει και συνέρχεται, μιλά για όλα στον Γιώργη και προσπαθεί να φτιάξει και πάλι τη ζωή της έχοντας πλέον ως μοναδικό στήριγμα τον σύζυγό της.

Τι θα δούμε σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, Αστέρης κι Αργυρώ συναντιούνται να μοιραστούν τα νέα τους. Μόνο που εκεί… θα τους δει μαζί η Καλλιόπη! Η Καλλιόπη σοκαρισμένη βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι. Οι έρευνες για τον φόνο του Στεφάνη έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας. Πού μπορεί να τους οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που θα ανακαλύψουν;

Ο Κώστας δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αναστατώνει. Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου. Ο Άγγελος ακούει κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του από τον Παντελή. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπά Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό. Πώς θα αντιδράσει εκείνη;


Η Καλλιόπη εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η οργή της για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ξεσπά, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Η Καλλιοπή «τσακώνει» Αστέρη και Αργυρώ μαζί!

Αλλαγή σχεδίων στον ALPHA για τον Σασμό

Σασμός spoiler: Η πρώτη αντίδραση των Βρουλάκηδων μετά τη δολοφονία του Πετρή και η κηδεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved