GNTM: Ο Ναπολέων έκανε μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του μετά το παιχνίδι! Δείτε πώς είναι σήμερα!
Media

GNTM: Ο Ναπολέων έκανε μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του μετά το παιχνίδι! Δείτε πώς είναι σήμερα!

GNTM: Ο Ναπολέων Μήτσης ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού κύκλου του reality μοντέλων που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα από αυτό. 

O Ναπολέων λοιπόν, όταν μπήκε στο GNTM 4 ήταν ένα πολύ ωραίο αγόρι που είχε όνειρο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ όμως δεν είχε προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να "εμπλακεί" με τον χώρο.

Αυτό έγινε όταν οι κριτές του GNTM τον επέλεξαν να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και εκεί ο Ναπολέων αποφάσισε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με την ελπίδα ότι αυτό το ταξίδι του θα κρατούσε όσο περισσότερο γινόταν.

Στο παιχνίδι, όχι μόνο πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό με επαγγελματικό τρόπο και έμαθε τα μυστικά του επαγγέλματος για να είναι ένα καλό μοντέλο αλλά γνώρισε και τον έρωτα στο πρόσωπο της ψιλόλιγνης και εντυπωσιακής Ειρήνης Λεμπέση.

Τα δύο νέα παιδιά από τότε είναι αχώριστα και παρ' όλο που δεν έφτασαν ποτέ στον τελικό, έχουν ήδη αρχίσει να διαγράφουν μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ.

Ο Ναπολέων, θέλοντας πάντα να ανανεώνεται και να είναι όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακός για να αναλαμβάνει καλές δουλειές ως μοντέλο προσφάτως προέβη και σε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του.

Παρ' όλο που του άρεσαν πολύ τα μαλλιά, όπως του τα είχαν κόψει και βάψει στο total makeover του GNTM, θέλησε πρόσφατα να κάνει αυτή την αλλαγή.

Τα έκοψε κοντά, με μύτες και τα σκούρυνε λιγάκι σε σχέση με τις ξανθές ανταύγειες που του είχαν κάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικό! Του πηγαίνει πάρα πολύ και ο ίδιος δείχνει να ποζάρει με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πλέον στον φακό.


Δείτε τη μεγάλη του αλλαγή στις παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved