Media

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Αυτό είναι το πραγματικό επίθετό της (Video)

Gossip-tv Team

H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε  για την απώλεια του πατέρα της που την έχει σημαδέψει, τους δυο γάμους της αλλά αποκάλυψε και το πραγματικό επίθετό της.

Αρχικά η ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη: «Το κανονικό μου επίθετο είναι Παπαδοπούλου, το Παλαιολόγου είναι το πατρικό της γιαγιάς μου. Δεν έχει κάτι κακό το Παπαδόπουλος, απλά είμαστε πολλοί. Στη δουλειά μου είμαι δυναμική, αλλά έχω κι ένα ρομαντικό κομμάτι μέσα μου που περίμενε πάντα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο.»!

Και πρόσθεσε: «Όταν έκανα δύο γάμους, τους συζύγους μου τους έβλεπα σαν πρίγκιπες. Διατηρούμε και σήμερα καλή σχέση. Θεωρούσα ότι η δημιουργία οικογένειας είναι μεγάλη ευθύνη. Δεν ξέρω αν όλες οι γυναίκες είναι φτιαγμένες για να κάνουν οικογένεια».

Τέλος αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της: «Η απώλεια του πατέρα μου ήταν μια πολύ σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Για μένα είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και δεν αναγνώριζε κανέναν. Πήγαινα να τον δω και φεύγοντας διαλυόμουν».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης

Θετική στον κορονοϊό η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Κυριάκος Σκούρας: Ετοιμάζουν ρομαντικό ταξίδι

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Οι ερωτικές σκηνές και η προσωπική της ζωή (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved