Αγάπη παράνομη: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Η Διαμάντω αν μιλήσει θα χυθεί αίμα ανάμεσα σε πατέρα και γιο
Media

Αγάπη παράνομη: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Η Διαμάντω αν μιλήσει θα χυθεί αίμα ανάμεσα σε πατέρα και γιο

Με ένα συγκλονιστικό ρόλο επιστρέφει στην τηλεόραση μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς μας, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στη μίνι σειρά έξι επεισοδίων «Αγάπη παράνομη», στην ΕΡΤ1.

Υποδύεται τη Διαμάντω, που υπομένει στωικά και συγκαλύπτει το παράφορο πάθος του άντρα της, Στάθη Θεριανού, για τη νεαρή γυναίκα του γιου τους, Χρυσαυγή.

Τι σηματοδότησε την επιστροφή σας στη μικρή οθόνη; «Το γεγονός ότι είχα μια σπουδαία καλλιτεχνική πρόταση από την ΕΡΤ, την εταιρία παραγωγής Stefi, το σκηνοθέτη Νίκο Κουτελιδάκη και τη σεναριογράφο Ελένη Ζιώγα, αλλά και το ότι λόγω της αναστολής των θεατρικών μου υποχρεώσεων, εξαιτίας της πανδημίας, είχα τη δυνατότητα να την αποδεχθώ και να συμβάλω στην υλοποίησή της».

Ο πόθος του κτηματία Στάθη Θεριανού για την πανέμορφη Χρυσαυγή τον παρακινεί να τη βάλει νύφη στο σπίτι του;

«Ο Θεριανός, που τον ερμηνεύει εξαιρετικά ο Νίκος Ψαρράς, υπήρξε μέχρι τότε υπόδειγμα οικογενειάρχη, ένας έντιμος δουλευτής και ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας. Στην αρχή δεν έχει καλά καλά συνειδητοποιήσει τι του συμβαίνει. Προβάλλει την προσωπική του επιθυμία πάνω στο γιο του, ψυχαναλυτικά μέσα από το διάδοχο και συνεχιστή του θέλει να ζήσει αυτό που απαγορεύεται στον ίδιο. Έτσι, όμως, στήνει μια τεράστια παγίδα στον εαυτό του, γιατί ο πόθος του μέσα από την αναγκαστική συγκατοίκηση με το νέο ζευγάρι -σύμφωνα με τα απαράβατα έθιμα εποχής- πυροδοτείται και φουντώνει καθημερινά. Τρομάζει ο ίδιος από την αγριάδα αυτό του ανεξέλεγκτου ενστίκτου, δεν μπορεί να το διαχειριστεί, έχει αφάνταστες ενοχές και καταφεύγει στο ποτό, που βέβαια, αντί να τον βοηθήσει, οξύνει το πρόβλημα ακόμα περισσότερο. Αυτό το πολυσύνθετο και η αντιφατικότητα των χαρακτήρων είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της σειράς και ισχύει για όλα τα πρόσωπα».

Η Διαμάντω, η ηρωίδα που υποδύεστε, δίνει τον τιτάνιο αγώνα της μάνας που δεν θέλει να πικράνει το γιο της, ούτε να τον οδηγήσει σε σύγκρουση με τον πατέρα του;

«Η Διαμάντω, με το ισχυρό της ένστικτο, είναι η πρώτη που αντιλαμβάνεται αυτό που συμβαίνει στον άντρα της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει την καταστροφή. Αντιτίθεται από την αρχή σ’ αυτό το γάμο, είναι όμως μία γυναίκα εγκλωβισμένη σε μια κοινωνία που δεν της δίνει δικαιώματα, ούτε βήμα. Αν μιλήσει θα χυθεί αίμα ανάμεσα σε πατέρα και γιο, η οργισμένη κοινή γνώμη θα τους τιμωρήσει όλους με την ταπείνωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό, το στίγμα θα επηρεάσει ακόμα και τις ζωές των δύο μικρών κοριτσιών της. Είναι εντελώς μόνη της σ’ αυτό τον αγώνα, δεν έχει βοήθεια και συμπαράσταση από πουθενά. Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει παρά μόνα πλάγιους τρόπους, υπομένοντας ακόμα και τη στερεοτυπική μομφή της κακιάς πεθεράς, ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο. Διεκδικεί τα δικαίωμα στη ζωή και την αξιοπρέπεια, βιώνοντας όλο τον πόνο και την αγωνία της μέσα στη σιωπή», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

H Ελένη Ζιώγα στο gossip-tv:«Είναι τόσο οδυνηρό που σκεφτόμουν πώς θα το αντιμετωπίσει ο θεατής»

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στο gossip-tv:«Με συγκίνησε η Διαμάντω.Η μητέρα μου ήταν μια τέτοια γυναίκα»

Αγάπη παράνομη: Ένας γάμος αναστατώνει μια οικογένεια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved