Media

Βάνα Μπάρμπα: Ο θάνατος της αδερφής της και η απίστευτη δήλωση για τη μονογαμία! (Video)

Gossip-tv Team

Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή, Ανοιχτά και την Αννίτα Πάνια και θα προβληθεί απόψε, 20 Ιανουαρίου, από το open!

H ηθοποιός μιλά για το πως έβλεπε τις σχέσεις με τους άντρες όταν ήταν νεότερη και τις προδοσίες που βίωσε αλλά αναφέρθηκε και στον θάνατο της αδερφή της πριν τρία χρόνια.

Αρχικά ανέφερε: «Σιχαινόμουν το συμβατικό κι ακόμα το σιχαίνομαι. Η μονογαμία είναι ενάντια στην ανθρώπινη φύση, δεν μπορείς να είσαι 18-19 χρονών, να παντρεύεσαι, να κάνεις παιδιά… Η καθημερινότητα; Ο έρωτας; Σε μερικούς άνδρες δεν τους άξιζα. Κάποιοι ήταν πιο καλοί και σπουδαίοι από εμένα, δεν ήμουν στο ίδιο επίπεδο. Εγώ ήμουν μόνο ένα καλομαθημένο κορίτσι που ήξερε μόνο να παίρνει».

Και τόνισε: «Απ’ όταν έχασα την αδερφή μου, την Σούλα, δεν μπορώ να ξαναπάω στα Γιάννενα. Κοντεύουν τρία χρόνια, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα είναι εκεί και δεν θα με περιμένει. Δεν θέλω να με κατηγορήσουν κάποιοι ότι τους ξέχασα…».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω, που προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μπάρμπα στην Πάνια από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Ραμόνα Βλαντή με τη Βάνα Μπάρμπα: «Κλέβουμε το κράτος, ντροπή» (video)

Ξεσπά η Μπάρμπα κατά του διχασμού στα θέατρα: «Ο Σερβετάλης έχει θάρρος... Η τέχνη ανήκει σε όλους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved