Η Γη της Ελιάς: Λύθηκε το μυστήριο του Παρισιού! Γιατί αντικαταστάθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου
Media

Η Γη της Ελιάς: Λύθηκε το μυστήριο του Παρισιού! Γιατί αντικαταστάθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Η Γη της Ελιάς: Λύθηκε το μυστήριο του Παρισιού! Ο ίδιος, ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε τον λόγο που έγινε το ντουμπλάρισμα στη σειρά και συγκεκριμένα γιατί αντικαταστάθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου από την… Βαρβάρα Λάρμου!

Όχι, δεν ήταν γκάφα της σειράς, αλλά επειδή έπρεπε να γίνουν τα γυρίσματα στη Πόλη του Φωτός, η Βαρβάρα Λάρμου η οποία έχει τον ίδιο σωματότυπο με την Αντιγόνη ήταν η κατάλληλη για να την αντικαταστήσει και να μην το πάρει κανείς είδηση.
Ο Ανδρέας Γεωργίου παραδέχτηκε ότι υπήρξε ντουμπλάρισμα στα γυρίσματα της σειράς «Η γη της ελιάς» στο Παρίσι.


Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν άρρωστη, όμως για να μην υπάρξει αναβολή στα γυρίσματα στη γαλλική πρωτεύουσα επιστράτευσε την καλή του φίλη, Βαρβάρα Λάρμου, την οποία έχουμε απολαύσει σε προηγούμενες πετυχημένες σειρές του Γεωργίου.


«Επειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λάρμου στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντιγόνη νόσησε και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συνεχιστεί το γύρισμα. Έτσι αποφασίσουμε να ντουμπλάρουμε τη μία με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου και πρόσθεσε:

«Με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω την Βαρβάρα μου, που έτρεξε να μας εξυπηρετήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά. Βαρβάρα μου! ❤».
Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα αποκλειστικό backstage βίντεο και μία φωτογραφίες με τις δύο «Ιουλίες»!

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Μυρτάλη καβγαδίζουν έντονα

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι για Ιουλία και Κουράκο - Το ένοχο μυστικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved