Media

Κατερίνα Γερονικολού: Η μακάβρια σκηνή στο φέρετρο και η απίθανη περιγραφή για το γύρισμα

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί, τόσο για την σχέση τους, όσο και για τη νέα σειρά που πρωταγωνιστούν μαζί. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κάθε φορά που τους συναντάμε μαζί, δείχνουν να είναι ακόμα περισσότερο ευτυχισμένοι, μιας και, όπως έχουν παραδεχτεί, ο ένας έχει βρει στον άλλον, το άλλο του μισό.

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησαν αναλυτικά με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το εκτενές θέμα συζήτησης είχε να κάνει με την νέα σειρά, που πρόκειται να ξεκινήσει στην ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», με τους δύο ηθοποιούς να συμπράτουν τηλεοπτικά, με στόχο να τους αγαπήσει το κοινό και να τους "αγκαλιάσει", για ακόμα μια φορά, με τον πιο ζεστό τρόπο. Μεταξύ πολλών, οι δυο τους αναφέρθηκαν και σε μια μακάβρια σκηνή του σήριαλ, με την Κατερίνα Γερονικολού να προκαλεί αίσθηση με τα λεγόμενά της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ που μπήκα στο φέρετρο, ξεκουράστηκα. Ήμουν τόσο κουρασμένη. Να παίζουν οι άλλοι, να λένε τα δικά τους κι εγώ λίγο ηρέμησα. Και να σου πω και κάτι, πόσοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν αυτό χωρίς να είναι…», είπε η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε: «Το έζησα κι αυτό, check». Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Πώς λένε όταν πας σε μια κηδεία είναι πολύ κοντά το γέλιο με το δάκρυ; Υπάρχει κι αυτό ότι μπορεί να σε πιάσει νευρικό ξαφνικά σε μια κηδεία, επειδή θες να ζήσεις. Το ξορκίζεις»...

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Τα πρώτα επεισόδια, οι ρόλοι και όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είμαι συναισθηματικά παραδομένη... Δεν μου λείπει κάτι»

Η Γερονικολού στο gossip-tv:«Έχω έρθει σε δύσκολες συνθήκες... η μαγκιά είναι να λες θα τα καταφέρω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved