Media

Πάνος Καλίδης: Η εμπειρία του στο Survivor: «Δεν θα ξαναπήγαινα, μου πήρε μήνες να συνέλθω»

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε τηλεοπτιική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για την συμμετοχή του στο Survivor και το αν θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, με το βιογραφικό του να μετρά πλήθος από επιτυχίες και τον κόσμο να του δείχνει έμπρακτα την αγάπη του, με κάθε ευκαιρία.

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, μίλησε για την συμμετοχή του σε προηγούμενο κύκλο του Survivor, καθώς παραδέχτηκε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συμμετείχε, για ακόμα μια φορά σε κάτι τέτοιο, μιας και του πήρε πολύ καιρό, για να ξεπεράσει όλη την κατάσταση, που είχε βιώσει εκεί. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον φετινό κύκλο του Survivor και για τα ευτράπελα που συμβαίνουν εκεί, δίνοντας κάποια hints για την ομάδα των Διασήμων και το πώς εκείνοι σαν ομάδα, διαχειρίζονταν τις ήττες τους.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει καλές προσωπικότητες μέσα, έχει αγωνιστές, έχει ανθρώπους που σίγουρα τους βλέπεις και χαίρεσαι να τρέχουν. Όπως ο Γιωρίκας και ο Κατσαούνης. Προσωπικότητες που θα ξετυλιχτούν στο μέλλον και θα μπορείς να σχολιάσεις πολλά πράγματα... Μετά από ήττες ή οποιοδήποτε αγώνισμα, η δική μας ομάδα μαζευόταν γύρω από την φωτιά και συζητούσε ορισμένα θέματα, που μπορεί να μας απασχολούσαν και έπρεπε να τα λύσουμε... Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor, είναι πολύ δύσκολο. Μου πήρε τέσσερις μήνες να συνέλθω σωματικά, όμως ήταν μια τεράστια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την συνέντευξή του παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Κόλαφος ο Καλίδης:«Δε συμφωνώ με τον τρόπο που μιλάει ο Βαλάντης στο Survivor, ειδικά στις γυναίκες»

Πάνος Καλίδης: Λαμπερή πρεμιέρα με ξεχωριστές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο

Πάνος Καλίδης: Πήγε για διασκέδαση στον Δήμο Αναστασιάδη και είπε κι ένα τραγούδι (Exclusive video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved