Κακοκαιρία Ελπίδα: Το τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου από την χιονισμένη Άνδρο στη μαμά του, Ελένη
Media

Κακοκαιρία Ελπίδα: Το τηλεφώνημα του Άγγελου Λάτσιου από την χιονισμένη Άνδρο στη μαμά του, Ελένη

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβισμένος στην Άνδρο ο Άγγελος Λάτσιος και την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Μενεγάκη

H παρουσιάστρια ανέφερε ότι ο γιος της είναι στα Άχλα αν και του είχε πει να φύγει από το νησί την Παρασκευή μιας και οι μετεωρολόγοι είχαν ανακοινώσει ότι έρχεται η κακοκαιρία Ελπίδα με χιονοπτώσεις που θα είναι έως και την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, όμως εκείνος έκατσε και… απολαμβάνει το χιονισμένο τοπίο.

Ο ίδιος έχει δημοσιεύσει μαγικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

H Ελένη ανέφερε: «Ο γιος μου πήγε στην Άνδρο την περασμένη εβδομάδα, μεσοβδόμαδα και του λέω φύγε την Παρασκευή γιατί θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο και μου λέει «άντε μωρέ», εγώ δεν έχω δει ποτέ χιόνι στην Άνδρο. Κι όμως παιδιά είχε γεμίσει χιόνι έως κάτω τη θάλασσα, δεν το πιστεύαμε, το έβλεπα και δεν το πίστευα…»!

Και η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής την επικοινωνία που έχει με τον γιο της, ο οποίος παραμένει στην Άνδρο!

Πάντως, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ο οποίος παραμένει στο αγαπημένο του νησί, που είναι και ο επίγειος παράδεισος της μητέρας του άλλωστε, μοιράστηκε μαζί μας απίθανα στιγμιότυπα.

Στο όμορφο νησί χιόνισε και εκείνος δεν δίστασε να πάει μια βόλτα και να φωτογραφίσει το υπέροχο τοπίο και παράλληλα να ποζάρει κι εκείνος ανέμελος.

Δείτε τις μαγικές φωτογραφίες, αλλά και όσα είπε η μητέρα του!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved