Σασμός spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει – Η αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει μετά το φονικό του Πετρή
Media

Σασμός spoiler: Η Μαρίνα καταρρέει – Η αποκάλυψη που θα την συγκλονίσει μετά το φονικό του Πετρή

Σασμός spoiler: Αλλεπάλληλα τα «χτυπήματα» για τη Μαρίνα!

Αφού έθαψε τον άντρα της, έστειλε την κόρη της στο εξωτερικό και συνέχιζε να ζει υπό το φόβο μιας νέας βεντέτας, ένας νέος κύκλος αίματος άνοιξε!

Η Μαρίνα είναι το μόνο «θύμα» σε μια ιστορία που μόνο χαρά δεν της έχει δώσει! Με την επιστροφή της Αργυρώς, την τόλμη του Αστέρη να ξεφύγει από την Καλλιόπη και τη σχέση της με τον Αντώνη ήλπιζε πως κάτι αρχίζει να φτιάχνει, ωστόσο η Θοδώρα έφερε νέες περιπέτειες.

Το φονικό του Πετρή έκανε τη Μαρίνα να καταρρεύσει ενώ μια νέα αποκάλυψη θα την συγκλονίσει ακόμη περισσότερο μετά το φονικό και το πρώτο διάστημα που προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο της.

Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη.

Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει. Ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα.

Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved