Σασμός: Τα ανατριχιαστικά λόγια της Μαρίνας πάνω από το άψυχο κορμί του Πετρή (video)
Media

Σασμός: Τα ανατριχιαστικά λόγια της Μαρίνας πάνω από το άψυχο κορμί του Πετρή (video)

Σασμός: Συγκλονίζει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου! Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο μετά το φονικό! Τα ανατριχιαστικά λόγια της Μαρίνας πάνω από το άψυχο κορμί του Πετρή

Ο Πετρής νεκρός, ο Αστέρης φοβισμένος και κρυμμένος σε μια σπηλιά, ο Μαθιός πνιγμένος στις τύψεις, η Αργυρώ πληγωμένη και έτοιμη για εκδίκηση ενώ η πιο τραγική ηρωίδα είναι η μάνα του Πετρή.

Η Μαρίνα κόβει ανάσες με τα λόγια της πάνω από το προσκεφάλι του νεκρού γιου της. Η επόμενη μέρα στο χωριό φέρνει σκληρές εικόνες και η κάθαρση έχει ξεκινήσει!

«Πώς θα ζήσω τώρα εγώ;», λέει με δάκρυα στα μάτια πάνω από το άψυχο κορμί του γιου της, Πετρή

Η επόμενη μέρα μετά το φονικό

Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται.

Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved