Σασμός: Η συγκλονιστική στιγμή με τα σπαρακτικά λόγια της Μαρίνας καθώς αποχαιρετά τον Πετρή!
Media

Σασμός: Η συγκλονιστική στιγμή με τα σπαρακτικά λόγια της Μαρίνας καθώς αποχαιρετά τον Πετρή!

Σασμός: Απόψε (25/1) παρακολουθήσαμε μία από τις συγκλονιστικότερες σκηνές της σειράς. Είναι η στιγμή που η Μαρίνα Βρουλάκη, ρόλο που υποδύεται η Μαρία Πρωτόπαππα, βλέπει τον γιο της Πετρή νεκρό και τον αποχαιρετά! 

Τραγική ηρωίδα στο αποψινό επεισόδιο η μάνα του Πετρή που όπως είδαμε χθες, έπεσε νεκρός από σφαίρα όπλου μετά από καβγά με τον Αστέρη.

Η Μαρίνα κόβει ανάσες με τα λόγια της πάνω από το προσκεφάλι του νεκρού γιου της.

«Πώς θα ζήσω τώρα εγώ;», λέει με δάκρυα στα μάτια πάνω από το άψυχο κορμί του γιου της, Πετρή ο οποίος κείτεται στο ψυχρό κρεβάτι του νεκροτομείου. Τα λόγια δεν μπορούν εκείνη τη στιγμή να περιγράψουν τα συναισθήματα μιας μάνας που καλείται να αποχαιρετήσει το παιδί της.

Η σκηνή τραγική, τα λόγια της συγκλονιστικά, τα δάκρυά της ποτάμια. Η σκηνή πραγματικά συγκίνησε τους πάντες.

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Η Μαρία Πρωτόπαππα, σε μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της, αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλη ηθοποιός είναι, καθηλώνοντας με την ερμηνεία της. Σίγουρα όμως δεν θα μπορούσε να βγάλει μία τέτοια σκηνή με τόσο μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αν δεν συνεργαζόταν με έναν πολύ ταλαντούχο νέο ηθοποιό όπως ο Κώστας Νικούλι ο οποίος από χθες μας απέδειξε και εκείνος από την πλευρά του πως έχει έρθει για να μείνει.

Ο χρόνος έχει σταματήσει για τους Βρουλάκηδες. Τι γίνεται όμως με τους Σταματάκηδες;

Και ενώ στο σπίτι της Μαρίνας επικρατούν ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός και οι ξάδελφοι του νεκρού απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση, ο Αστέρης εξαφανίζεται, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού, η Σεμίνα, σύντροφος του Πετρή.

Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται.

Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει και εκείνος σε αυτή την ιστορία.

Δείτε το βίντεο με το συγκλονιστικό αντίο της Μαρίνας στον νεκρό γιο της, τον Πετρή:

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved