Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη εξηγεί στους τηλεθεατές γιατί πέθανε ο Πετρής! (photos)
Media

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη εξηγεί στους τηλεθεατές γιατί πέθανε ο Πετρής! (photos)

Ο θάνατος του Πετρή έχει καταρρακώσει άπαντες τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς Σασμός που φέτος μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. 

Ο θάνατος ενός πρωταγωνιστικού ρόλου όμως, όπως ήταν αυτός του Πετρή, δεν ήταν καλοδεχούμενος από τους τηλεθεατές που θέλησαν να σχολιάσουν αυτή την άσχημη τροπή του σεναρίου στα social media.

«Όχι ο Πετρής, μετά το θανάσιμο λάθος του σεναριογράφου η σειρά δεν θα έχει νόημα... Αφού και οι ρόλοι τον υπολοίπων θα έχουν κακό τέλος» ήταν ένα από αυτά τα σχόλια για το φονικό.

Ένας άλλος χρήστης του Instagram σχολίασε σχετικά «δεν πρόκειται για λάθος στο σενάριο. Το βιβλίο της τηλεοπτικής μεταφοράς βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Ο άδικος θάνατος του Πετρή ήταν ένα πολύ σημαντικό γεγονός που καθόρισε την πορεία της ιστορίας και έφερε τον Σασμό».

Με παράπονο εκφράζεται δημόσια ένας άλλος χρήστης γράφοντας σε μήνυμά του για τις εξελίξεις στον Σασμό: «Άλλαξαν πάρα μα πάρα πολλά πράγματα στο σενάριο σε σχέση με το βιβλίο, χαρακτήρες, σχέσεις, συμπεριφορές ηρώων. Αυτό το στοιχείο έπρεπε να κρατήσουν; Κρίμα».

Και τότε ήταν που η Μαρία Τζομπανάκη αποφάσισε να εξηγήσει στους λάτρεις της σειράς ποιος ήταν ο λόγος που ο Πετρής άφησε την τελευταία του πνοή στο κτήμα των Βρουλάκηδων: «Βιβλίο είναι, οι σεναριογράφοι ακολουθούν το βιβλίο παιδιά!».

Ούτε αυτή η εξήγηση όμως έδειξε να αρέσει και πολύ καθώς ένας άλλος χρήστης έγραψε στο συγκεκριμένο σχόλιο της Μαρίας Τζομπανάκη:

«Έχουν επέμβει όμως, στο βιβλίο. Έχουν αλλάξει κατά πολύ το σενάριο. Το βιβλίο είναι τέλειο, το διάβασα μέσα σε μία μέρα. Όμως η σειρά είναι ανεπανάληπτη. Είστε όλοι υπέροχοι. Εσύ όμως, κοριτσάκι μου, δεν υπάρχεις. Είσαι απίστευτη. Ζω για τη στιγμή που θα σε δω. Η καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Συγχαρητήρια σε όλους σας. Ε, λίγο στενοχωριέμαι που φεύγει το παιδί μας. Δεν πειράζει όμως, και εις άλλα με υγεία».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved