Κάτι ξαναψήνεται: Από τις σειρές του Νίκου Φώσκολου με ποδιά στο διαγωνισμό μαγειρικής
Media

Κάτι ξαναψήνεται: Από τις σειρές του Νίκου Φώσκολου με ποδιά στο διαγωνισμό μαγειρικής

Κάτι ξαναψήνεται: Αγνώριστη η ηθοποιός!

Η Μαρία Δρακοπούλου στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής!

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο σημερινό επεισόδιο αφού την πόρτα του σπιτιού της άνοιξε η ηθοποιός και τραγουδίστρια, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε καλύτερα μέσα από τους ρόλους της στις σειρές «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου.

«Είμαι όσο φαίνομαι γιατί… ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία! Η σχέση μου με την μαγειρική είναι αναγκαία. Δηλαδή τα άκρως απαραίτητα, γρήγορα και λειτουργικά, ίσα ίσα κάτι να φάμε για να αντέξουμε στο δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας. Δεν έχει σημασία πόσο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης είσαι, η τέχνη είναι επίπονη και απαιτεί κόπο και κατάθεση» σημείωσε η ίδια στο εισαγωγικό της βίντεο.

Δες την κι εσύ

«Την Πέμπτη 27/1 η τραγουδίστρια της παρέας, η Μαρία, θέλει να ελαφρύνει το κλίμα και να διασκεδάσει τους καλεσμένους της. Η μαγειρική δεν είναι το ατού της είναι όμως το τραγούδι γι’ αυτό και δεν τους αφήνει παραπονεμένους. Όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά, η διάθεση ανεβαίνει μέχρι που στο τραπέζι φτάνει το κυρίως πιάτο. Η εικόνα του πιάτου σοκάρει την Όλγα!», ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου για την ηθοποιό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved