Media

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Δάρκυσε on air! H εξομολόγηση που την έκανε να λυγίσει!

Gossip-tv Team

Ενώπιος Ενωπίω: Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (27-01) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της χρόνια στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική αφού είχε δεκάδες άλλες δουλειές πριν ενώ λύγισε ακούγοντας να μιλά στην εκπομπή η αδερφή της, Νία.

«Είναι πολύ δοτική η Ελισάβετ, όχι μόνο σε υλικά αγαθά αλλά και σε συναίσθημα. Θέλω να είσαι πάντα στη ζωή μου και σε αγαπάω πολύ», είπε η αδερφή της με την ηθοποιό να δακρύζει!

«Έχουμε μεγάλη σχέση με τη Νία, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικές και ίσως αυτό να δημιουργούσε και συνθήκες ανάφλεξης αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη... Η μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις». Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου», είπε. Βλέποντας τις φωτογραφίες της μάλιστα λύγισε on air: «Ωχ τι μου έκανε τώρα;», είπε στον παρουσιαστή με δάκρυα στα μάτια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved