Media

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Απαντά για τις δηλώσεις της για τον Φιλιππίδη που προκάλεσαν σάλο

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν  η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία μεταξύ άλλων απάντησε πρώτη φορά και για τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη που προκάλεσαν σάλο.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Τώρα τα σκέφτομαι με περισσότερη ψυχραιμία. Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα πω κάτι, τα πράγματα είναι στην δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να τον κρίνει. Οι άνθρωποι που με ξέρουν, πραγματικά γνωρίζουν ότι είμαι υπέρ του δίκιου και δίπλα στους ανθρώπους που αδικούνται. Δεν θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η πόλωση και οι άνθρωποι περιμένουν πώς και τι για να πέσουν να φάνε τον άλλον, αυτό μόνο το δέχομαι με την έννοια ότι είναι καιρός να αλλάξει κάτι. Και αυτή η πόλωση που δεν είναι ωραία δημιουργεί τις συνθήκες να αλλάξει κάτι… Νιώθω μια στεναχώρια με όλα αυτά που συνέβησαν. Γιατί να γίνονται αυτά; Κρίμα…»!

Να σας θυμίσουμε ότι είχε πει στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι και είχε προκαλέσει χαμό με τις δηλώσεις της: «Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη, θα πω ένα όνομα γιατί τον τιμά, ίσως μόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς την ώρα που κάνει την σκηνοθεσία, έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Να τον νοιάζει να είναι καλός ο ηθοποιός, γιατί δεν τους νοιάζει. Διαχωρίζω τελείως τη σκηνοθετική του ιδιότητα. Μιλάμε για έναν σπουδαίο ηθοποιό, σπουδαίο… Και όταν έβλεπε ότι ο ηθοποιός «αρπάζει», «καιγόταν» από κάτω… Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής, για κάποιο λόγο συνέβησαν αυτά και βλέπουμε ότι όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Ήρθε. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;».

Όσον αφορά την απόφαση να μην παίζονται οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είπε: «Εντελώς διαφωνώ. Οι ηθοποιοί δεν έχουν αδυναμίες; Δεν ήταν πάντα έτσι; Αν είναι να τιμωρηθεί η Δικαιοσύνη είναι εδώ και θα τιμωρηθούν οι άνθρωποι αν έκαναν κάτι.

Εμείς πόσο είμαστε αθώοι μπροστά σε όλα αυτά τα πράγματα; Πόσο δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχω μιλήσει μαζί του, τον πήρα τηλέφωνο, μιλήσαμε καμιά δυο φορές. Είναι μια πολύ ευρύτερη οικογένεια, δεν είναι ωραία αυτά. Δεν είναι ωραία, όμως, και να γίνονται. Βεβαίως και συμφωνώ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εννοείται! Από τότε έπρεπε να βγουν, από τη στιγμή που έγιναν. Ο καθένας, βέβαια, έχει το χρόνο του και βρίσκει το θάρρος να το πει η αλήθεια είναι».

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από την εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved