Survivor 5: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πιλίδης
Media

Survivor 5: Αποχωρεί ο Γιωρίκας Πιλίδης

Survivor 5: Ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για λόγους υγείας.

Αυτή την αποχώρηση δεν την περίμενε κανείς, ούτε η παραγωγή του ριάλιτι, ούτε οι παίκτες αλλά ούτε το τηλεοπτικό κοινό!

Στο επεισόδιο (24-01) του Survivor ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες πως ο 22χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, τηρώντας σιγή ιχθύος για την κατάστασή του.

Μάλιστα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή, Happy Day που βρέθηκε καλεσμένος πως «λόγω της αφαγίας, από την δεύτερη κιόλας μέρα ο Γιωρίκας ήταν καταβεβλημένος. Το παιδί έκλαιγε και έλεγε, «πω πω εγώ τώρα πως θα το αντέξω αυτό το πράγμα;». Γιατί είχε συνηθίσει τέσσερις χιλιάδες θερμίδες την ημέρα».

Ο νεαρός πρωταθλητής της πάλης έχει συνηθίσει να καταναλώνει μεγάλη ποσότητα ημερήσιων θερμίδων και μοιάζει αδύνατο να προσαρμοστεί στις συνθήκες που επικρατούν στο ριάλιτι

Ο παίκτης βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, με τον ίδιο να μην θέλει να επιστρέψει στο παιχνίδι και γι’ αυτό τις τελευταίες μέρες έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι αποχωρεί από το ριάλιτι…

Τις τελευταίες ώρες δυστυχώς οι χρήστες στο twitter αναφέρουν ότι έχει αποχωρήσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης και ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την παραγωγή, όμως οι φήμες στο twitter έχουν αρχίζει και οργιάζουν και μεταξύ άλλων αναφέρουν πως ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ήδη εκτός Survivor και βρίσκεται στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved